Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Foietaj cu sunca si branza topita

Ingrediente

  • Aluat foietaj bella sau oricare alta marca (400 gr)
  • sunca presata (ajung cam 15 felii)
  • branza topita ( 15 triunghiuri ori un sul)

Mod de preparare

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se unge sunca cu branza si se ruleaza. Dupa aceea, invelim sunca cu aluat in forma de spirala. Ungem cu ou batut si dam la cuptor pt 15 min (foc mediu - flacara de jos) pana se rumenesc putin si inca 5 min flacara de sus a cuptorului. Atasez poze si cu crenvusti si cu sunca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise