autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive cu brinza

Foietaj cu sunca si branza topita

Autor: Ioanag (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 28 februarie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ioanag (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 28 februarie 2018

Ingrediente
Aluat foietaj bella sau oricare alta marca (400 gr), sunca presata (ajung cam 15 felii), branza topita ( 15 triunghiuri ori un sul)

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se unge sunca cu branza si se ruleaza. Dupa aceea, invelim sunca cu aluat in forma de spirala. Ungem cu ou batut si dam la cuptor pt 15 min (foc mediu - flacara de jos) pana se rumenesc putin si inca 5 min flacara de sus a cuptorului. Atasez poze si cu crenvusti si cu sunca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu sunca si branza topita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Saratele cu cascaval

Saratele cu cascaval

Am avut oaresce sufletei in vizita si neavand nimic dulce prin casa...am executat contrariul. Am

5 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Buiurdi

Buiurdi

Toate se taie dupa preferinta, ardeiul gras julien sau bucati mai mari, rosiile cubulete sau felii

5 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • Aluat foietaj bella sau oricare alta marca (400 gr)
  • sunca presata (ajung cam 15 felii)
  • branza topita ( 15 triunghiuri ori un sul)

Raporteaza reteta

Retete
de Ioanag
Briosele cu nuca

Briosele cu nuca

Se separa albusul de galbenus si se bate spuma. Se adauga zaharul. Se amesteca galbenusurile cu ulei.

2 voturi    0 comentarii
20 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu branza vegana si masline verzi