autor:

Ionutz

» » Aperitive

Foietaj cu telemea

Autor: Ionutz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ionutz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 octombrie 2010

Ingrediente
1 kg aluat frantuzesc congelat, 200 grame telemea

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se scoate foietajul de la congelator si se intinde cand se inmoaie putin, important este sa ramana cat mai rece, altfel se lipeste si nici nu creste frumos.

Se taie patratele, iar intr-o jumatate se asaza o felie de telemea sarata, dupa care se pliaza.

Se inchid cu o furculita pe margine . Dupa ce le-ati asezat in tava, se fac cate 3 incizii nu prea adanci cu ajutorul unui cutit ascutit bine.

Se da la cuptorul incins aproximativ 12 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu telemea" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

Intai se prepara umplutura astfel: se amesteca brinza de vaci care trebuie sa fie mai seaca cu untul,

5 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Tarta cu telemea si rosii

Tarta cu telemea si rosii

Ochii vad, burtica pofteste :) . Cand am vazut zilele trecute tarta aceasta la Edith am stiut ca

8 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 26 noiembrie 2013

    Bun,bun

  • Fara foto

    alexandra , 17 august 2013

    foarte gustos

  • mia

    mia (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2010

    Rapid si foarte gustos....felicitari...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2010

      Foarte bune. Eu rad telemeaua,o amestec cu ou si pun cate o lingurita in patra sau triunghi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg aluat frantuzesc congelat
  • 200 grame telemea

Raporteaza reteta

Retete
de Ionutz
Pateuri rotunde

Pateuri rotunde

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa creasca maiaua.

2 voturi    5 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
Pateuri Speciale

Pateuri Speciale

Pentru aluat Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa

4 voturi    8 comentarii
2h
Aperitive
Mini placinte cu varza murata

Mini placinte cu varza murata

Aluatul Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa creasca

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

alexandra

foarte gustos

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Rulada aperitiv cu crema de branza