Se scoate foietajul de la congelator si se intinde cand se inmoaie putin, important este sa ramana cat mai rece, altfel se lipeste si nici nu creste frumos.
Se taie patratele, iar intr-o jumatate se asaza o felie de telemea sarata, dupa care se pliaza.
Se inchid cu o furculita pe margine . Dupa ce le-ati asezat in tava, se fac cate 3 incizii nu prea adanci cu ajutorul unui cutit ascutit bine.
Se da la cuptorul incins aproximativ 12 minute.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii