autor:

Fara foto

» » Aperitive

Fondue elvetian

Autor: mihaela radu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Elvetia


    Reteta postata pe: 15 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela radu (Bucatar sef)   
Specific:  

Elvetia


Reteta postata pe: 15 octombrie 2007

Ingrediente
cascaval de preferat din elvetia. usturoi (dupa gust). paine taiate crutoane de preferat alba. vin 100 ml. faina(cine doreste) reseu pentru a mentine calda compozitia. un tuci inox

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

9 voturi

Mod de preparare

Se rade cascavalul, apoi se decojeste usturoiu. se freaca usturoiul de tuci apoi se topeste cascavalul impreuna cu vinul se amesteca 2 min apoi se adauga faina. mai amestecati 2 min si puneti tuciul pe reseu. loati o furculita de preferabil mai mare si infigeti painea in ea si intingeti in amestec. minunat! pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Fondue elvetian" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Mingiute de cascaval date prin pesmet

Mingiute de cascaval date prin pesmet

Amestecati cascal, faina, oua, delikat, faceti mingiute mici pe care le dati prin pesmet si le puneti

5 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Pateuri si covrigei cu branza

Pateuri si covrigei cu branza

Din branza, unt, ou si faina se obtine o coca pe care o lasam la frigider pentru o ora.Batem aluatul

6 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    simona moraru (Chef de cuisine) , 17 martie 2009

    Este foarte buna reteta! E pentru prima data cand mananc asa ceva si e fff. bun. Incercati-o!

  • Fara foto

    Andreea (Maestru bucatar) , 03 februarie 2009

    Foarte delicioasa reteta. Am incercat-o. Incercati-o si voi!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

9 voturi

Ingrediente

  • cascaval de preferat din elvetia. usturoi (dupa gust). paine taiate crutoane de preferat alba. vin 100 ml. faina(cine doreste) reseu pentru a mentine calda compozitia. un tuci inox

Raporteaza reteta

simona moraru (Chef de cuisine)

Este foarte buna reteta! E pentru prima data cand mananc asa ceva si e fff. bun. Incercati-o!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Mic dejun cu gogosari si crema de branza