autor:

Fara foto

» » Aperitive

Fondue elvetian

Autor: mihaela radu (Bucatar)   
   Specific: 

Elvetia


    Reteta postata pe: 15 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela radu (Bucatar)   
Specific:  

Elvetia


Reteta postata pe: 15 octombrie 2007

Ingrediente
cascaval de preferat din elvetia. usturoi (dupa gust). paine taiate crutoane de preferat alba. vin 100 ml. faina(cine doreste) reseu pentru a mentine calda compozitia. un tuci inox

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

9 voturi

Mod de preparare

Se rade cascavalul, apoi se decojeste usturoiu. se freaca usturoiul de tuci apoi se topeste cascavalul impreuna cu vinul se amesteca 2 min apoi se adauga faina. mai amestecati 2 min si puneti tuciul pe reseu. loati o furculita de preferabil mai mare si infigeti painea in ea si intingeti in amestec. minunat! pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Fondue elvetian" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Placinta cu branza si verdeata

Placinta cu branza si verdeata

Se da branza prin razatoare si se taie cat mai marunt ceapa verde si mararul. Se amesteca impreuna

6 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

"Labaneh" cu sumac

Prepararea iaurtului(”laban”) Se incalzeste laptele la foc mic pana fierbe; se lasa sa se raceasca

5 voturi    1 comentariu
28h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    simona moraru (Chef de cuisine) , 17 martie 2009

    Este foarte buna reteta! E pentru prima data cand mananc asa ceva si e fff. bun. Incercati-o!

  • Fara foto

    Andreea (Maestru bucatar) , 03 februarie 2009

    Foarte delicioasa reteta. Am incercat-o. Incercati-o si voi!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

9 voturi

Ingrediente

  • cascaval de preferat din elvetia. usturoi (dupa gust). paine taiate crutoane de preferat alba. vin 100 ml. faina(cine doreste) reseu pentru a mentine calda compozitia. un tuci inox

Raporteaza reteta

simona moraru (Chef de cuisine)

Este foarte buna reteta! E pentru prima data cand mananc asa ceva si e fff. bun. Incercati-o!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Tarta cu telemea si rosii