autor:

Fara foto

» » Aperitive

Fondue elvetian

Autor: mihaela radu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Elvetia


    Reteta postata pe: 15 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela radu (Bucatar sef)   
Specific:  

Elvetia


Reteta postata pe: 15 octombrie 2007

Ingrediente
cascaval de preferat din elvetia. usturoi (dupa gust). paine taiate crutoane de preferat alba. vin 100 ml. faina(cine doreste) reseu pentru a mentine calda compozitia. un tuci inox

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

9 voturi

Mod de preparare

Se rade cascavalul, apoi se decojeste usturoiu. se freaca usturoiul de tuci apoi se topeste cascavalul impreuna cu vinul se amesteca 2 min apoi se adauga faina. mai amestecati 2 min si puneti tuciul pe reseu. loati o furculita de preferabil mai mare si infigeti painea in ea si intingeti in amestec. minunat! pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Fondue elvetian" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Paine cu masline si cascaval

Paine cu masline si cascaval

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, o amestecam cu drojdia uscata, sarea si zaharul. Turnam apa

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Placinte cu branza

Placinte cu branza

Foile de placinta dezghetate se acopera cu un prosop si se lasa sa se odihneasca aproximativ 10 minute

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    simona moraru (Chef de cuisine) , 17 martie 2009

    Este foarte buna reteta! E pentru prima data cand mananc asa ceva si e fff. bun. Incercati-o!

  • Fara foto

    Andreea (Maestru bucatar) , 03 februarie 2009

    Foarte delicioasa reteta. Am incercat-o. Incercati-o si voi!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

9 voturi

Ingrediente

  • cascaval de preferat din elvetia. usturoi (dupa gust). paine taiate crutoane de preferat alba. vin 100 ml. faina(cine doreste) reseu pentru a mentine calda compozitia. un tuci inox

Raporteaza reteta

simona moraru (Chef de cuisine)

Este foarte buna reteta! E pentru prima data cand mananc asa ceva si e fff. bun. Incercati-o!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
"Labaneh" cu za'atar