autor:

Fara foto

» » Aperitive

Fondue elvetian

Autor: mihaela radu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Elvetia


    Reteta postata pe: 15 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela radu (Bucatar sef)   
Specific:  

Elvetia


Reteta postata pe: 15 octombrie 2007

Ingrediente
cascaval de preferat din elvetia. usturoi (dupa gust). paine taiate crutoane de preferat alba. vin 100 ml. faina(cine doreste) reseu pentru a mentine calda compozitia. un tuci inox

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

9 voturi

Mod de preparare

Se rade cascavalul, apoi se decojeste usturoiu. se freaca usturoiul de tuci apoi se topeste cascavalul impreuna cu vinul se amesteca 2 min apoi se adauga faina. mai amestecati 2 min si puneti tuciul pe reseu. loati o furculita de preferabil mai mare si infigeti painea in ea si intingeti in amestec. minunat! pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Fondue elvetian" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cascaval pane

Cascaval pane

Inainte sa folosim cascavalul el trebuie tinut la rece sa nu fie de la temperatura camerei deoarece

2 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Rulada cu telemea si cascaval cu nuci

Rulada cu telemea si cascaval cu nuci

Decongelam aluatul .Branza o faramitam bine iar cascavalul il dam prin razatoare.Amestecam branza

4 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    simona moraru (Chef de cuisine) , 17 martie 2009

    Este foarte buna reteta! E pentru prima data cand mananc asa ceva si e fff. bun. Incercati-o!

  • Fara foto

    Andreea (Maestru bucatar) , 03 februarie 2009

    Foarte delicioasa reteta. Am incercat-o. Incercati-o si voi!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

9 voturi

Ingrediente

  • cascaval de preferat din elvetia. usturoi (dupa gust). paine taiate crutoane de preferat alba. vin 100 ml. faina(cine doreste) reseu pentru a mentine calda compozitia. un tuci inox

Raporteaza reteta

simona moraru (Chef de cuisine)

Este foarte buna reteta! E pentru prima data cand mananc asa ceva si e fff. bun. Incercati-o!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Chipsuri de mamaliga cu crema de branza