autor:

Fara foto

» » Sucuri si compoturi de fructe

Fresh de cirese

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iunie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iunie 2014

Ingrediente
650 gr cirese, 3 cani apa plata (cana de 250 ml), 7 linguri zahar, 1/2 lamaie, 2 stelute de anson

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Spalam bine ciresele, le indepartam coditele si le scoatem samburii.
Le rasturnam in blender, adaugam zaharul si le zdrobim.
Intr-un bol punem piureul de cirese si apa.
Un sfert din lamaiae o stoarcem, iar restul o taiem felii.
Amestecam totul cu o lingura de lemn, dam drumul si stelutelor de anason, acoperim bolul si il dam la frigider peste noapte.
A doua zi il strecuram, il punem in sticla si il pastram la frigider.
Un deliciu!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fresh de cirese" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Compot de fructe asortate

Compot de fructe asortate

Se spala bine fructele.Nectarinele,piersicile si perele se taie felii,strugurii se desfac de pe ciorchina

13 voturi    4 comentarii
45 min
Sucuri si compoturi de fructe
Smoothie

Smoothie

Frunzulitele de spanac se mixeaza cu ajutorul blenderului. Se adauga bananele si se mixeaza

3 voturi    0 comentarii
10 min
Sucuri si compoturi de fructe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 25 iunie 2014

    Multumesc mult.

  • Baron_Floriana

    Baron_Floriana (Chef de cuisine) , 24 iunie 2014

    usor de preparat si gustos ,copiilor le-a placut foarte mult.

  • Fara foto

    Baron Floriana , 24 iunie 2014

    este bun in aceasta perioada cu aceste temperaturi ridicate.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 650 gr cirese
  • 3 cani apa plata (cana de 250 ml)
  • 7 linguri zahar
  • 1/2 lamaie
  • 2 stelute de anson

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Multumesc mult.

Adauga reteta
Retete

din Sucuri si compoturi de fructe

Smoothie in culori Smoothie in culori

Se trec la blender separat, fructele, apoi se asaza pe culori in pahar, alaturi de gheata.

1 vot    0 comentarii
5 min
Bauturi
Nectar de caise Nectar de caise

Caisele spalate, curatate de samburi, se pun intr-un vas mare sa fiarba impreuna cu zahar dupa gust sau deloc daca sunt suficient de

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
MUST si VIN obtinut in bucatarioara de la bloc