Spalam bine ciresele, le indepartam coditele si le scoatem samburii.
Le rasturnam in blender, adaugam zaharul si le zdrobim.
Intr-un bol punem piureul de cirese si apa.
Un sfert din lamaiae o stoarcem, iar restul o taiem felii.
Amestecam totul cu o lingura de lemn, dam drumul si stelutelor de anason, acoperim bolul si il dam la frigider peste noapte.
A doua zi il strecuram, il punem in sticla si il pastram la frigider.
Un deliciu!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii