autor:

Fara foto

» » Sucuri si compoturi de fructe

Fresh de cirese

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iunie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iunie 2014

Ingrediente
650 gr cirese, 3 cani apa plata (cana de 250 ml), 7 linguri zahar, 1/2 lamaie, 2 stelute de anson

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Spalam bine ciresele, le indepartam coditele si le scoatem samburii.
Le rasturnam in blender, adaugam zaharul si le zdrobim.
Intr-un bol punem piureul de cirese si apa.
Un sfert din lamaiae o stoarcem, iar restul o taiem felii.
Amestecam totul cu o lingura de lemn, dam drumul si stelutelor de anason, acoperim bolul si il dam la frigider peste noapte.
A doua zi il strecuram, il punem in sticla si il pastram la frigider.
Un deliciu!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fresh de cirese" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Suc de portocale

Suc de portocale

Se spala portocalele, se curata de coaja apoi se taie sau se desfac in bucatii, apoi se pun in storcatorul

2 voturi    1 comentariu
10 min
Sucuri si compoturi de fructe
Sirop de capsuni

Sirop de capsuni

Se curata fructele de codite, se spala si se asaza in vasul in care vor fierbe cu zaharul adaugat

0 voturi    0 comentarii
50 min
Sucuri si compoturi de fructe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 25 iunie 2014

    Multumesc mult.

  • Baron_Floriana

    Baron_Floriana (Chef de cuisine) , 24 iunie 2014

    usor de preparat si gustos ,copiilor le-a placut foarte mult.

  • Fara foto

    Baron Floriana , 24 iunie 2014

    este bun in aceasta perioada cu aceste temperaturi ridicate.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 650 gr cirese
  • 3 cani apa plata (cana de 250 ml)
  • 7 linguri zahar
  • 1/2 lamaie
  • 2 stelute de anson

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

5 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Multumesc mult.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sucuri si compoturi de fructe

Nectar din pere padurete (salbatice) Nectar din pere padurete (salbatice)

 Se curata perele cu un cutit economic (ele sunt mici ca dimensiune si astfel dam cat mai putin la o parte), de coaja, apoi le

0 voturi    0 comentarii
45 min
Bauturi
Compot de piersici Compot de piersici

In borcanele curate si uscate se pun cate 4 linguri de zahar, apoi felii subtiri (desprinse de pe sambure cu un cutit) de piersica de

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Compot de piersici