-se fierbe carnea pana la puctul de mancat(se poate folosi oala cu presiune pentru scurtarea timpului de gatit).
-se opareste spanacul si se arunca apa, se strecoara.
-se taie ceapa in felii de 1/2 cm si se pun in oala cu putina apa sa se caleasca,cand apa s-a evaporat se adauga ulei de masline si prajeste ceapa pana se inmoaie putin,se adauga zeama (2 cani) in care a fiert carnea si carnea si ultimul se pune spanacul (oparit si strecurat).
-se adauga mararul taiat marunt.
-se fixeaza de sare si piper.
-se fierb impreuna doar 10 minute.
-zeama de la carne trebuie sa fie la nivelul spanacului.
-se trage de pe foc si se pregatesc ouale care se bat cu zeama de la lamaie,se pune un polonic din zeama fierbinte din oala peste oua,se amesteca si se toarna in oala toata compozitia amestecand in oala sa nu se taie ouale.
-se serveste cald cu o felie de branza alba.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii