Reteta postata pe: 09 iunie 2008
Ingrediente
1 ou, 1 pahar lapte, felii de paine, 1 cescuta zahar
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
se taie felii de paine potrivit de groase .se trec prin lapte dulce cu putin zahar,avand grija sa nu se inmoaie.se scot din lapte si se trec prin ou batut cu putina sare.
se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc, in ulei sau untura cu putin timp inainte de a fi servite la masa.
se servesc la mazare sote,la sote de morcovi,fasole verde cu unt,legume asortate cu unt.
in momentul servirii friganelele se stropesc cu unt.
painea pentru friganele nu trebuie sa aiba coaja.
Daca ti-a placut reteta noastra "friganele de paine" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Reteta este pentru doua portii.Cartoful se curata si se fierbe in apa cu un praf de sare cca 15 min.Ardeiul
26 voturi
2 comentarii
30 min
Mod de preparare: Se feliaza salmul(de care doriti)se taie rosile in forma de floare se taie si cascavalul
1 vot
1 comentariu
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentata de: Sidy