se taie felii de paine potrivit de groase .se trec prin lapte dulce cu putin zahar,avand grija sa nu se inmoaie.se scot din lapte si se trec prin ou batut cu putina sare.
se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc, in ulei sau untura cu putin timp inainte de a fi servite la masa.
se servesc la mazare sote,la sote de morcovi,fasole verde cu unt,legume asortate cu unt.
in momentul servirii friganelele se stropesc cu unt.
painea pentru friganele nu trebuie sa aiba coaja.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii