friganele de paine

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ou
  • 1 pahar lapte
  • felii de paine
  • 1 cescuta zahar

Mod de preparare

se taie felii de paine potrivit de groase .se trec prin lapte dulce cu putin zahar,avand grija sa nu se inmoaie.se scot din lapte si se trec prin ou batut cu putina sare.

se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc, in ulei sau untura cu putin timp inainte de a fi servite la masa.

se servesc la mazare sote,la sote de morcovi,fasole verde cu unt,legume asortate cu unt.

in momentul servirii friganelele se stropesc cu unt.

painea pentru friganele nu trebuie sa aiba coaja.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Incearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise