se taie felii de paine potrivit de groase .se trec prin lapte dulce cu putin zahar,avand grija sa nu se inmoaie.se scot din lapte si se trec prin ou batut cu putina sare.
se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc, in ulei sau untura cu putin timp inainte de a fi servite la masa.
se servesc la mazare sote,la sote de morcovi,fasole verde cu unt,legume asortate cu unt.
in momentul servirii friganelele se stropesc cu unt.
painea pentru friganele nu trebuie sa aiba coaja.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii