Mult mai simplu de facut decat traditionalele friganele, aceasta reteta nu presupune prajire, iar preparatul iese la fel de gustos.
Aseaza feliile de paine integrala intr-o tava de yena. Amestecam laptele de soia cu mierea, cerealele, zaharul vanilat si praful de sare.
Turnam compozitia peste feliile de paine si lasam sa se inmoaie pentru 5-10 minute, apoi intoarcem pe cealalta parte si lasam alte 10 minute, dupa care punem untul in bucatele cat mai mici, din loc in loc. Da tava la cuptorul preincalzit pentru 30 de minute. Serveste friganelele gatite la cuptor cu fructe proaspete, inghetata, branza topita, merenda sau simple.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii