Mult mai simplu de facut decat traditionalele friganele, aceasta reteta nu presupune prajire, iar preparatul iese la fel de gustos.
Aseaza feliile de paine integrala intr-o tava de yena. Amestecam laptele de soia cu mierea, cerealele, zaharul vanilat si praful de sare.
Turnam compozitia peste feliile de paine si lasam sa se inmoaie pentru 5-10 minute, apoi intoarcem pe cealalta parte si lasam alte 10 minute, dupa care punem untul in bucatele cat mai mici, din loc in loc. Da tava la cuptorul preincalzit pentru 30 de minute. Serveste friganelele gatite la cuptor cu fructe proaspete, inghetata, branza topita, merenda sau simple.
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii