Mult mai simplu de facut decat traditionalele friganele, aceasta reteta nu presupune prajire, iar preparatul iese la fel de gustos.
Aseaza feliile de paine integrala intr-o tava de yena. Amestecam laptele de soia cu mierea, cerealele, zaharul vanilat si praful de sare.
Turnam compozitia peste feliile de paine si lasam sa se inmoaie pentru 5-10 minute, apoi intoarcem pe cealalta parte si lasam alte 10 minute, dupa care punem untul in bucatele cat mai mici, din loc in loc. Da tava la cuptorul preincalzit pentru 30 de minute. Serveste friganelele gatite la cuptor cu fructe proaspete, inghetata, branza topita, merenda sau simple.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii