autor:

ALINA BANICA

» » Fripturi

Frigare din muschiuleti de porc

Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 mai 2010

Ingrediente
- 2 muschiuleti de porc, - 2 rosii, - 1 ardei gras, - 1 ceapa, - sare, - piper, - cimbru, - 4-5 catei de usturoi, - boia de ardei, - 30 ml ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

1. Se curata muschiuletul de porc, se taie in bucati mai mari si se aseaza intr-un vas.
2. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, boia, usturoiul zdrobit, se adauga uleiul si se amesteca bine.
3. Se lasa la temperatura camerei 2-3 ore la macerat.
4. Rosiile spalate se taie in 4 bucati, ardeiul gras se taie in sferturi, iar ceapa se taie pe jumatate si se desfac foile.
5. Pe frigarea de la rotisor se aseaza alternativ o bucata de carne, o bucata de ceapa, o bucata de carne, o bucata de rosie, o bucata de carne, o bucata de ardei, pana se termina carnea.
6. Se introduce la cuptor, la optiunea pentru rotisor si se lasa pana se rumeneste.
7. Se serveste alaturi de salata de fasole boabe si cartofi copti.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigare din muschiuleti de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Da, este un preparat foarte gustos si relativ usor de pregatit!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Bun, apetisant, satios!

Dificultate

Redusa

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

  • - 2 muschiuleti de porc
  • - 2 rosii
  • - 1 ardei gras
  • - 1 ceapa
  • - sare
  • - piper
  • - cimbru
  • - 4-5 catei de usturoi
  • - boia de ardei
  • - 30 ml ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de ALINA BANICA
Crochete de pangasius

Crochete de pangasius

1. Se face o marinata din apa, sare, piper, dafin si otet si se pune la foc. 2. Cand incepe sa fiarba

10 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Salata de ciuperci cu verdeturi

Salata de ciuperci cu verdeturi

1. Se curata ciupercile si se frig pe gratar, apoi se lasa la racit. 2. Se toaca prazul, ceapa si

3 voturi    2 comentarii
1h
Salate de legume
Iepure de camp cu verdeturi si masline

Iepure de camp cu verdeturi si masline

1. Se spala carnea de iepure si se portioneaza. 2. Se prepara o marinata din ceapa uscata, piper

7 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Da, este un preparat foarte gustos si relativ usor de pregatit!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura de pui