1. Se curata muschiuletul de porc, se taie in bucati mai mari si se aseaza intr-un vas.
2. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, boia, usturoiul zdrobit, se adauga uleiul si se amesteca bine.
3. Se lasa la temperatura camerei 2-3 ore la macerat.
4. Rosiile spalate se taie in 4 bucati, ardeiul gras se taie in sferturi, iar ceapa se taie pe jumatate si se desfac foile.
5. Pe frigarea de la rotisor se aseaza alternativ o bucata de carne, o bucata de ceapa, o bucata de carne, o bucata de rosie, o bucata de carne, o bucata de ardei, pana se termina carnea.
6. Se introduce la cuptor, la optiunea pentru rotisor si se lasa pana se rumeneste.
7. Se serveste alaturi de salata de fasole boabe si cartofi copti.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii