autor:

Fara foto

» » Fripturi

Frigarui

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
1 kg piept de pui, , 4 ardei, , 4 rosii, , 2 cepe mari, , sare, , piper, , coriandru, , vegeta, , betisoare pentru frigarui.

Dificultate: Medie Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Pieptul de taie cuburi mari, iar aceeasi dimensiune se pastreaza pentru rosii si ardei. Ceapa o taiem in doua si separam foile. Incepem sa punem pe bat, ardei, ceapa, piept, rosie. Incercam sa lasam ceapa si ardeiul spre margini, iar rosia mai in interior.

Presaram condimentele pe frigaruie si punem la gratar. Rotim frigaruia in asa fel incat sa patrunda caldura pe toate partile. Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Frigarui de creveti

Frigarui de creveti

Intr-un bol, se amesteca sucul de la lime (se trece printr-o strecuratoare), sarea, piperul, boiaua,

0 voturi    0 comentarii
34 min
Aperitive
Frigarui de pui picante

Frigarui de pui picante

1. Taiem cubulete: pieptul de pui, ardeiul gras si ceapa (ceapa si ardeiul atat cat ne permite forma

21 voturi    20 comentarii
1h
Retete la gratar

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 august 2010

    Arata bine!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 august 2010

    Foarte apetisant

  • Fara foto

    ADRIANA , 27 februarie 2010

    Copilul meu are 6 ani si a fost la o onomastica, unde a fost servit cu frigarui, care l-au incantat foarte mult. Recunosc ca nu am facut niciodata asa ceva in casa, sunt delicioase.

    • Fara foto

      Andreea (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2009

      Eu mai pun pe frigarui vinete, zucchini, ciuperci, taiate cam de dimensiunea puiului. Peste legumele taiate pun ulei de masline, oregano, busuioc, sare si le las sa stea cam jumatate de ora.

    • Fara foto

      Cristi , 04 septembrie 2008

      Incearca sa marinezi puiul cu o zi inainte, eu folosesc ulei de masline, usturoi, sare, piper, paprica, lamiie sau vin alb si cimbru. Pofta buna

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui
  • 4 ardei
  • 4 rosii
  • 2 cepe mari
  • sare
  • piper
  • coriandru
  • vegeta
  • betisoare pentru frigarui.

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Arata bine!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cotlete de berbecut