Pieptul de pui se taie cubulete , se condimenteaza si se pune intr-un vas unde se lasa circa 5 minute amestecandu-se pentru a fi toate bucatile condimentate .
Rosiile si ceapa se taie in 4 sau in 6 , iar ardeii dupa ce se taie pe lungime fiecare felie se taie in doua .
Pe betele de frigarui se aseaza ingredientele in aceasta ordine : ardeiul gras , piept de pui , ceapa , rosia si tot asa pana se umple batul de frigaruie .
Se frig pe grill , sucindu-se pe fiecare parte .
Pofta buna !
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii