Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 19 august 2008
Ingrediente
carne de berbec, ceapa, rosii, ardei gras, piper, cimbru, ulei, bait, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Carnea, ceapa, rosiile si ardeii se asaza alternativ pe frigaruia de otel inoxidabil si se frig pe gratarul uns cu ulei. Se sareaza si se condimenteaza cu piper ci cimbru.
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu carne de berbec" nu uita sa-i faci un
review
Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat
Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider
9 voturi
6 comentarii
35 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate