autor:

Daniela

» » Fripturi

Frigarui cu piept de pui

Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 aprilie 2010

Ingrediente
piept de pui, slanina (daca se poate sa aiba si un pic de carne), ceapa daca se poate rosie, rosii cherry, ardei gras rosu, verde, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

29 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie cubulete cam de 1,5 cm.

Slanina se taie feliute subtiri.

Ceapa se taie in 4 daca e mica sau in 8 daca este mare.

Ardeiul gras se taie in cubulete cam de 1,5 - 2 cm.

Pe tepusa se incepe cu ceapa, apoi ardei gras, rosie cherry , slanina si carne si apoi se repeta pina la umplerea tepusei, virful tepusei tot ceapa este .

Se sareaza si se pipereaza.

Se coc la gratar cam 30 de minute, sa fie rumenenite toate, sint o bunatate !
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Frigarui din piept de pui la gratar

Frigarui din piept de pui la gratar

Spalam si zvantam pieptul de pui si il taiem cuburi pe care le condimentam cu condimentul de pui(knorr

7 voturi    4 comentarii
40 min
Fripturi
Frigarui la cuptor din piept de pui si legume

Frigarui la cuptor din piept de pui si legume

Se pregatesc toate ingredientele pentru ca mai apoi asezatul lor pe betisoare sa mearga repede. Se

14 voturi    11 comentarii
59 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 32 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Daniela Mocean , 25 iulie 2014

    Viorel Vio , corecta si logica gandire ai !!! Sa ai spor la frigarui !!!

  • Fara foto

    Viorel Vio , 25 iulie 2014

    Daniela Mocean eu ma gandeam ca de fapt kaiserul e piept de porc pe romaneste, in germana inseamna imparat!... e drept ca unii imparati sunt porci ;) ... MULTUMESC!

  • Fara foto

    Daniela Mocean , 25 iulie 2014

    Viorel Vio, daca vrei sa inlocuiesti pieptul de pui cu altceva, atunci poti folosi pulpe de pui fara piele si fara os, ies exceptionale ca si gust. Acuma, pieptul de porc este de fapt kaizer, asa ca, nu mai folosesti slanina. Daca nu, eu mai fac si cu pulpa de porc.un pic mai grasa, fara slanina de rigoare .Deci, ai variante, taman bine te poti apuca de lucru !!!

    • Fara foto

      Viorel Vio , 24 iulie 2014

      cu piept de porc nu se poate?

    • Fara foto

      Lucia Gheorghe , 15 iunie 2014

      pofta buna

    • Daniela

      Daniela (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2013

      Ma bucur ca va plac frigaruile mele si va poftesc cu drag ! Lenutico, invitatul e invitat,clar ! Frigaruile sunt specialitatea mea si numai a mea !!! Hai la Cluj si indata mai fac o portie !!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2013

      Daniela, o splendoare de frigarui ati ,,confectionat,, voi acolo! Care le-a pazit tu, sau invitatul tau Ion? Foarte, foarte, foarte faine!!!!!!!!! Am facut si eu dar la tigaie-grill, cu sos de menta, o bunatate, dar tot la ale tale imi zboara pofta.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2013

      Frigaruile din piept de pui sunt o bunatate,sunt migaloase la pregatit (familia mea e numeroasa si trebuie sa fac multe),dar merita .

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2012

      Apetisante si frumos prezentate...

    • Florenta Dinu

      Florenta Dinu (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2010

      Delicioase!!!!!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2010

      Si mie imi plac foarte mult ,in plus fata de tine eu pun ciuperci proaspete , iar in loc de slanina , kaizer.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      Ce multe Danielaaaaaaa, vin si eu macar la o portie.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Ce arome! Ce culori! Ma intreb daca musafirii tai s-au mai intors inapoi in Franta!!!!!!!Ha ha ha.....

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

      Ce as vrea macar o portie, tare mai sunt frumoase!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

      Cat de bine arata............si facute afara la gratar sunt o nebunie......ai votul meu.

    • Daniela

      Daniela (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

      Ma bucur ca va plac frigaruile , sint preferatele mele la gratar, toate ingredientele au un gust extraordinar in combinatia aceasta !

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      Offff! offffff! O bunatateeeeee!!!!Felicitari! Arata bestial!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      Danieloooooooo mor incet cand vad ce bunatati faci tu afara in curte la gratar . De abia astept sa ma mut si eu la curte...

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      arata super,felicitari

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      Cu mujdei de usturoi sunt o bunatate,arata foarte bine.Felicitari.

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

      ce pofta-mi este,preferatele mele!!!!!!!!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

      Foarte gustoase si foarte colorate...Felicitari !

    • liliana hristova

      liliana hristova (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

      delicios!!!!!!!!!!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

      Mmmmmm, ce multe si ce frumoase, Daniela, pt 1 Mai, asa multe, pai vin si eu, mergeti la cabana?

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

      i-mi plac tare mult!si eu fac asemanator,cu mujdei sunt yummy!o idee buna pe maine,nu?

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

      O bunatate...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

      Vin şi eu la tine! Cnd mai faci?

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

      Imi plac foarte mult!

    • vio

      vio (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

      oauu ce bun

    • elenita

      elenita (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

      preferatele mele

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

      yammi, yammi!

    • Fara foto

      dora , 30 aprilie 2010

      mi se pare delicios

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

29 voturi

Ingrediente

  • piept de pui
  • slanina (daca se poate sa aiba si un pic de carne)
  • ceapa daca se poate rosie
  • rosii cherry
  • ardei gras rosu
  • verde
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela
Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Se oparesc 100 g de faina cu 200 ml. lapte fierbinte iar dupa ce se raceste se adauga drojdia

23 voturi    17 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fasole frecata, cu pirgalas si  slanina  prajita

Fasole frecata, cu pirgalas si slanina prajita

Fasolea se spala si se pune la inmuiat in apa calduta pentru 24 de ore (trebuie sa fie bine infoiata). Se

11 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Papricas din carne de gaina si ciuperci

Papricas din carne de gaina si ciuperci

Se caleste ceapa pina staluceste putin, se adauga carnea si se caleste si ea pina se coaguleaza

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Daniela (Chef de cuisine)

Ma bucur ca va plac frigaruile mele si va poftesc cu drag ! Lenutico, invitatul e invitat,clar ! Frigaruile sunt specialitatea mea si numai a mea !!! Hai la Cluj si indata mai fac o portie !!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de pui cu stafide, ananas si carnati