Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
300 gr. muschi de vita, 300 gr. muschi de porc sau cotlet, 150 gr. ciuperci, o ceapa, 2 buc. rosii, 1 buc. ardei gras, sare, piper, cimbru
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Muschiul de porc si de vaca se taie in bucati potrivite, ceapa, rosiile si ardeii se taie felii mai groase. Se insira pe frigaruie alternind bucatile de carne cu ciuperci, rosii, ceapa si ardei. Frigaruile se pun pe gratarul uns si bine incins, rotindu-le pe toate partile. Cind carnea este gata se sareaza, se pipereaza si se presara cu cimbru. Se asaza pe un platou cu garnitura de orez, fasole verde etc. si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu rosii si ardei" nu uita sa-i faci un
review
In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).
Se
6 voturi
14 comentarii
30 min
Aranjati carnatii pe gratar sub forma de mici spirale. Lasati-i sa se rumeneasca la foc mic 15-20
6 voturi
2 comentarii
20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate