Rosiile se spala, se taie bucati,ceapa se curata,se spala se taie felii potrivite,ardeii se spala,se curata de cotor , seminte si se taie bucati .
Pestele se curata,se spala, se dezoseaza si se taie in bucatele dupa preferinta.Fiecare bucata se freaca cu sare,piper,zeama de lamaie amestecata cu ulei de masline si se lasa la frigider pentru 15-20 de minute.Apoi,se infige pe frigarui alternand bucati de peste,ceapa,bucati de rosii,ardei gras si se frig la foc iute la gratar sau grill.Cand sunt gata ,se stropesc cu zeama de lamaie si se presara patrunjel tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii