Rosiile se spala, se taie bucati,ceapa se curata,se spala se taie felii potrivite,ardeii se spala,se curata de cotor , seminte si se taie bucati .
Pestele se curata,se spala, se dezoseaza si se taie in bucatele dupa preferinta.Fiecare bucata se freaca cu sare,piper,zeama de lamaie amestecata cu ulei de masline si se lasa la frigider pentru 15-20 de minute.Apoi,se infige pe frigarui alternand bucati de peste,ceapa,bucati de rosii,ardei gras si se frig la foc iute la gratar sau grill.Cand sunt gata ,se stropesc cu zeama de lamaie si se presara patrunjel tocat.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii