Frigarui de porc, piept de pui si legume

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Frigarui de porc, piept de pui si legume

Ingrediente

  • 250 g muschi de porc
  • 50 g ardei gras
  • 90 g ceapa
  • 150 g de piept de pui
  • 15 g de praz
  • 250 g de cartofi noi
  • 100 g cartofi mov
  • 7 g de boia afumata
  • Sare cu gust de afumat
  • Cimbru
  • Ulei de masline
  • Sare, piper
  • Usturoi
  • Vin alb

Mod de preparare

Marinada: taiem ceapa mai mare, adaugam ulei, boia, sare, piper, usturoi, cimbru si purin vin alb. Taiem carnea in cubulete aproximativ egale si masam sa se absoarba bine marinada. Dam la frigider 20 min.

Fierbem cartofii in coaja. Dupa 20 de minute ii scoatem ii lasam sa se raceasca, ii vom curata de coaja. Vom taia cartofii in 4-6 felii. Luam o tava de aragaz o tapetam cu hartie de copt adaugam cartofii taiati in sferturi, adaugam ulei de masline, cimbru, paprica afumata, sare, piper si dam la cuptor pentru 25-30 minute, incercati este in functie de cuptorul dumneavoastra.Taiem legumele tot in cubulete potrivite, putem folosi ardei gras de toate culorile, dovlecel, ceapa, praz. Ce legume doriti dvs. Eu am folosit ardei rosu, praz si ceapa rosie.

Am alternat carnea cu legumele si am pus pe grill spre frigere. Grilul trebuie sa fie incins si il vom unge cu ulei in avans. Normal ar trebui sa dureze maximum 15 minute, dar eu nu le-am pus direct pe flacara ci am lasat grilajul mai sus evident si pregatirea cartofilor, de aceea a durat mai mult.Se servesc doua la portie, la final am adaugat si jumatate de rosie cherry. Eu am facut frigaruile anternate, dar se poate face doar din carne de porc sau numai din piept de pui in functie de alegerea dumneavoastra.

Pofta Buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gogosari in sos de mustar

Gogosari in sos de mustar

Reteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.

Gogosari in sos de mustar
Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise