autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Fripturi

Frigarui de porc, piept de pui si legume

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 iunie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 iunie 2015

Ingrediente
250 g muschi de porc, 50 g ardei gras, 90 g ceapa, 150 g de piept de pui, 15 g de praz, 250 g de cartofi noi, 100 g cartofi mov, 7 g de boia afumata, Sare cu gust de afumat, Cimbru, Ulei de masline, Sare, piper, Usturoi, Vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Marinada: taiem ceapa mai mare, adaugam ulei, boia, sare, piper, usturoi, cimbru si purin vin alb. Taiem carnea in cubulete aproximativ egale si masam sa se absoarba bine marinada. Dam la frigider 20 min.
Fierbem cartofii in coaja. Dupa 20 de minute ii scoatem ii lasam sa se raceasca, ii vom curata de coaja. Vom taia cartofii in 4-6 felii. Luam o tava de aragaz o tapetam cu hartie de copt adaugam cartofii taiati in sferturi, adaugam ulei de masline, cimbru, paprica afumata, sare, piper si dam la cuptor pentru 25-30 minute, incercati este in functie de cuptorul dumneavoastra.Taiem legumele tot in cubulete potrivite, putem folosi ardei gras de toate culorile, dovlecel, ceapa, praz. Ce legume doriti dvs. Eu am folosit ardei rosu, praz si ceapa rosie.


Am alternat carnea cu legumele si am pus pe grill spre frigere. Grilul trebuie sa fie incins si il vom unge cu ulei in avans. Normal ar trebui sa dureze maximum 15 minute, dar eu nu le-am pus direct pe flacara ci am lasat grilajul mai sus evident si pregatirea cartofilor, de aceea a durat mai mult.Se servesc doua la portie, la final am adaugat si jumatate de rosie cherry. Eu am facut frigaruile anternate, dar se poate face doar din carne de porc sau numai din piept de pui in functie de alegerea dumneavoastra.

Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de porc, piept de pui si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ostropel din carne de pui

Ostropel din carne de pui

Pulpele se spala, se lasa la scurs si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia si marar. Se

17 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Muschi la tava cu legume

Muschi la tava cu legume

Crestati muschiuletii, pe 3/4 din circumferinta, felii de 1,5-2 cm grosime (sa nu taiati de tot,

3 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 250 g muschi de porc
  • 50 g ardei gras
  • 90 g ceapa
  • 150 g de piept de pui
  • 15 g de praz
  • 250 g de cartofi noi
  • 100 g cartofi mov
  • 7 g de boia afumata
  • Sare cu gust de afumat
  • Cimbru
  • Ulei de masline
  • Sare
  • piper
  • Usturoi
  • Vin alb

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura de porc cu mere la cuptor