autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Frigarui de pui cu ardei kapia

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 septembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 septembrie 2015

Ingrediente
1 piept de pui mic dezosat, sare, piper, boia de ardei dulce, 1 lingura zeama de lamaie, 2 linguri ulei de masline, busuioc uscat, 1 catel de usturoi, 1 coada de ceapa verde, 1 ardei kapia, bucati de bacon (optional), 1 ceapa (optional)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Spalam pieptul de pui, il stergem cu un servetel, il taiem bucatele potrivite.
Intr-un bol amestecam uleiul de masline, zeama de lamaie, sare, piper, boia de ardei dulce, putin busuioc uscat si le amestecam bine.
Adaugam usturoiul curat si taiat feliute si ceapa verde taiata rondele.
In acest amestec punem bucatile de pui, le invartim sa ia din toate mirodeniile, le acoperim si le dam la frigider pentru 2-3 ore sau chiar peste noapte.
Ardeiul kapia il spalam, il cuiratam de seminte si il taiem bucati potrivite.
Punem betile de frigarui in apa 20-30 de minute, apoi alternam bucatile de pui cu ardeiul kapia. Eu pe unele frigarui am pus bucati de ceapa, iar pe altele bucati de bacon. Cele cu bacon ies nemaipomenite la gust.
Incingem o tigaie grill, o ungem cu ulei, punem frigaruiele.
La rumenim la foc potrivit pe toate partile.
Cand sunt gata le scoatem pe un platou si servim, cu o salata, cu mustar, un sos de iaurt si ce va mai place!
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui cu ardei kapia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
SNITELE  DIN PIEPT DE PUI

SNITELE DIN PIEPT DE PUI

Se dezoseaza pieptul si se taie in feli subtiri. Batem bine cele 2 oua ,adaugam sarea,piperul,faina

22 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Iepure de camp cu verdeturi si masline

Iepure de camp cu verdeturi si masline

1. Se spala carnea de iepure si se portioneaza. 2. Se prepara o marinata din ceapa uscata, piper

7 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 piept de pui mic dezosat
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 2 linguri ulei de masline
  • busuioc uscat
  • 1 catel de usturoi
  • 1 coada de ceapa verde
  • 1 ardei kapia
  • bucati de bacon (optional)
  • 1 ceapa (optional)

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

6 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

9 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
DROB