autor:

Truedelights

» » Fripturi

Frigarui de pui cu pachetele de vinete

Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 august 2010

Ingrediente
1 piept de pui, zeama de la 1 lamaie, 4-5 linguri ulei, sare, piper, Pentru pachetele:, 1 vanata, 2 rosii, sare,piper, zeama de lamaie, , Pentru sos de rosii:, 2 rosii coapte, 2 catei de usturoi, 2 linguri ulei, busuioc, sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 3h

7 voturi

Mod de preparare

Frigarui:
Pieptul de pui se spala ,se dezoseaza
si se taie in fasii subtiri.
Se amesteca zeama de lamaie cu ulei
sare , piper. Se pun fasiile de pui in acest
amestec si se lasa la marinat 2 ore.
Se infig apoi pe bete de frigarui si
se frig pe grill sau gratar.

Pachetele cu vinete:
Vanata se spala si se taie felii subtiri pe lungime, care se stropesc imediat cu zeama de lamaie sa nu se oxideze , si se presara cu sare. Rosiile se taie rondele, se condimenteaza cu sare si piper. Se fac pachetele din fasii de vanata si cate doua rondele de rosie apoi se prind cu scobitori. Se stropesc cu ulei si se frig pe gratar sau grill, pana se rumenesc frumos pe toate partile.

Sos de rosii:
Se decojesc rosiile coapte , se taie in cuburi mici , se amesteca cu usturoiul
zdrobit si uleiul , se condimenteaza cu sare, piper dupa gust si se aromatizeaza cu busuioc maruntit.

Frigaruile de pui se servesc fierbinti alaturi de pachetelele de vinete
si stropite cu sosul de rosii coapte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui cu pachetele de vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Muschiulet de porc impletit servit cu diferite feluri de piure-uri

Muschiulet de porc impletit servit cu diferite feluri de piure-uri

Se ia bucata de muschi se taie in trei bucati dar nu pana sus, se lasa baza de unde se incepe impletitura.

3 voturi    2 comentarii
35 min
Fripturi
Muschiulet de porc impletit

Muschiulet de porc impletit

Intr-un mojar se pun condimentele si se maruntesc bine impreuna cu uleiul de masline. Se taie muschiuletul

6 voturi    9 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

3h

7 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • zeama de la 1 lamaie
  • 4-5 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • Pentru pachetele:
  • 1 vanata
  • 2 rosii
  • sare,piper
  • zeama de lamaie
  • Pentru sos de rosii:
  • 2 rosii coapte
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • busuioc
  • sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de Truedelights
Ratza pe varza

Ratza pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piersici

Piersici

Se amesteca bine zaharul cu uleiul , apoi se adauga restul ingredientelor si rezulta o coca moale

12 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Bombite cu visine

Bombite cu visine

Se pun pe foc apa cu zaharul si cacaua si se dau in clocot. Se lasa sa se raceasca. Biscuitii se

15 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptură de porc cu mere-pentru Crăciun-