Frigarui:
Pieptul de pui se spala ,se dezoseaza
si se taie in fasii subtiri.
Se amesteca zeama de lamaie cu ulei
sare , piper. Se pun fasiile de pui in acest
amestec si se lasa la marinat 2 ore.
Se infig apoi pe bete de frigarui si
se frig pe grill sau gratar.
Pachetele cu vinete:
Vanata se spala si se taie felii subtiri pe lungime, care se stropesc imediat cu zeama de lamaie sa nu se oxideze , si se presara cu sare. Rosiile se taie rondele, se condimenteaza cu sare si piper. Se fac pachetele din fasii de vanata si cate doua rondele de rosie apoi se prind cu scobitori. Se stropesc cu ulei si se frig pe gratar sau grill, pana se rumenesc frumos pe toate partile.
Sos de rosii:
Se decojesc rosiile coapte , se taie in cuburi mici , se amesteca cu usturoiul
zdrobit si uleiul , se condimenteaza cu sare, piper dupa gust si se aromatizeaza cu busuioc maruntit.
Frigaruile de pui se servesc fierbinti alaturi de pachetelele de vinete
si stropite cu sosul de rosii coapte.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii