Carnea de pui se asezoneaza cu sare,piper negru,ulei si enibahar si se pune pe betisoare .
Se prajesc la gratar pe ambele parti pina se rumenesc bine ,cam 5 min pe fiecare parte.
Sosul:
Se combina untul de arahide,supa,sucul de lamiie, sosul de soia,boiaua,mierea si piperul alb si se amesteca bine ;se fierb la foc mediu amestecind pina untul de arahide se topeste.
Frigaruile se servesc cu sosul alaturi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii