autor:

CeReteteMaiFacFetele

» » Fripturi

Frigarui din piept de pui la gratar

Autor: CeReteteMaiFacFetele (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CeReteteMaiFacFetele (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 noiembrie 2009

Ingrediente
(pt 2-3 portii): 1 piept de pui, 2 ardei capia rosii, 2 cepe, 4 felii unt cu verdeata, condiment pentru pui (knorr punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate), 10 bete pentru frigarui

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

7 voturi

Mod de preparare

Spalam si zvantam pieptul de pui si il taiem cuburi pe care le condimentam cu condimentul de pui(knorr punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate). Taiem ardeii si ceapa tot sub forma de cuburi si le infigem alternativ pe betele de frigarui: o bucata de pui, una de ardei, una de ceapa, samd…
Topim untul aromat cu verdeata si ungem frigaruile cu ajutorul unei pensule de silicon. Untul va aroma placut carnea de pui si o va pastra frageda si suculenta.
Prajim pe gratar pe toate partile pana se rumenesc frumos.
Servim cu ardei copti, mujdei cu rosii coapte si cu cartofi sub diverse forme (prajiti, copti, innabusiti la ceaun, pireu, natur)
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui din piept de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
PLATOU CALD MUNTENESC

PLATOU CALD MUNTENESC

Cascavalul se taie sub forma de triunghiuri, de grosime potrivita, se impesmeteaza ( respectand regula

4 voturi    7 comentarii
30 min
Fripturi
Carne de vita in bait de vanat

Carne de vita in bait de vanat

Se fierbe vinul la foc iute si se adauga toate ingredientele,Se fierbe pana se ingroasa.Dupa ce s-a

11 voturi    5 comentarii
2h 50 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 februarie 2013

    delicioase!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Foarte bine arata, tare bun, am sa gatesc si eu.

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

    Bune si frumos prezentate!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      Delicios

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

7 voturi

Ingrediente

  • (pt 2-3 portii): 1 piept de pui
  • 2 ardei capia rosii
  • 2 cepe
  • 4 felii unt cu verdeata
  • condiment pentru pui (knorr punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate)
  • 10 bete pentru frigarui

Raporteaza reteta

Retete
de CeReteteMaiFacFetele
Sparanghel Mimoza

Sparanghel Mimoza

Daca folositi varfuri de sparanghel mic asa cum am folosit si eu il spalam si il punem direct la

8 voturi    1 comentariu
30 min
Salate din oua
Ceafa de porc cu ghimbir si vin

Ceafa de porc cu ghimbir si vin

Reteta nu e complicata de loc. Luam o tava, punem 2 linguri de ulei de masline, asezam ceafa de porc

2 voturi    6 comentarii
40 min
Fripturi
Garnitura de orez soté cu legume

Garnitura de orez soté cu legume

Se fierbe orezul in multa apa cu sare la foc mic pana cand bobul se poate strivi intre degete. Se

1 vot    5 comentarii
30 min
Retete vegetariene

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

delicioase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rapsodie de Primavara