autor:

Anonim

» » Fripturi

Frigarui dobrogene cu carne de berbec

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
carne de berbec, ceapa, rosii, ardei gras, piper, cimbru, ulei, bait, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea, ceapa, rosiile si ardeii se asaza alternativ pe frigaruia de otel inoxidabil si se frig pe gratarul uns cu ulei. Se sareaza si se condimenteaza cu piper ci cimbru.
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui dobrogene cu carne de berbec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cartofi la cuptor cu cotlet de porc

Cartofi la cuptor cu cotlet de porc

Cartofii se spala si se taie cubulete, iar apoi se asaza intr-o tava pe care in prealabil o ungem

8 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de vin

Cotlet de porc cu sos de vin

Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se aseaza intr-un

2 voturi    5 comentarii
15 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Saramura de crap