autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

frigarui exotice

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
-2 banane, -1/2 ananas, -2 kiwi, -2 linguri nuca de cocos rasa, -2 linguri zahar pudra, -1 lamaie, -6 linguri rom

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Cojeste si taie in bucati potrivite ananasul,iar bananele si kiwi in rondele.Le infigi pe frigarui,alternand fructele.Pune-le intr-un vas mai adanc si stropeste-le cu rom si suc de lamaie.Le lasi sa se macereze circa 1 ora.Aceste frigarui nu se pun pe gratar,dar cand le scoti de la macerat le pui pe un platou si le flambezi.Le servesti pudrate cu nuca de cocos rasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "frigarui exotice" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Ciocolată aromată (de casă)

Ciocolată aromată (de casă)

Într-un castron se cerne cacaua şi laptele praf şi se omogenizează. Într-o cratiţă de 3

10 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Chec de vanilie

Chec de vanilie

Se incalzeste cuptorul la 170 de grade. Se bat albusurile cu 3/4 pahar de zahar pana devine o spuma

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • -2 banane
  • -1/2 ananas
  • -2 kiwi
  • -2 linguri nuca de cocos rasa
  • -2 linguri zahar pudra
  • -1 lamaie
  • -6 linguri rom

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Tarta cu ciocolata