autor:

ionutploiesti

» » Fripturi

Frigarui la tava

Autor: ionutploiesti (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ionutploiesti (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 martie 2011

Ingrediente
300 gr ficat de porc, 2 ardei grasi, 2 cepe medii, o bucata de sunca, ciuperci(aici depinde cate portii vrei sa faci oricum nu trebuiesc multe), 1 punga magica Knorr ptr friptura de porc, bete ptr frigarui, Foaie de hartie ptr cuptor

Dificultate: Medie Timp: 1h 35 min

9 voturi

Mod de preparare

Se taie ficatul in cubulete mici,ciupercile se curata de coaja se spala si li se rup coditele.

Ardeii se taie felii cat mai potrivite iar ceapa in 4 si sunca felii subtirele (nici prea mici dar nici prea mari). Apoi se incepe aranjarea pe betisoare.

Tigaia nu se unge cu nimic, se asaza hartia pe fundul tigaii(de preferat daca aveti o tigaie mai lata sa incapa frigaruile, daca nu le aranjati in asa fel incat sa intre intr-o parte).

Frigaruile se condimenteaza cu continutul pungii,apoi se introduc in punga care se sigileaza si se baga la cuptor circa o ora.

Se servesc calde, simple sau alaturi de un piure de cartofi si o salata acrisoara si... un pahar de vin rosu (optional).

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cosulete din muschiulet de porc afumat

Cosulete din muschiulet de porc afumat

Se fac 6 cosulete din aluminu, care se impatureste in patru sa fie mai gros. Se pun feliile

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Friptură de mistreţ

Friptură de mistreţ

In primul rand se spala carnea, se sareaza putin si se lasa la rece. Intre timp se amesteca: sosul

42 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 august 2012

    Arata minunat! Eu am facut din piept de pasare si sos de menta, dar tare mi-au placut: http://dulcesarat.blogspot.ro/2012/07/frigarui-din-piept-de-pui-si-legume-cu.html

  • ionutploiesti

    ionutploiesti (Chef de cuisine) , 03 martie 2011

    au iesit chiar super ieri am testat reteta cum am zis la alt coment care vad ca nu mi sa aprobat comentul inca imi place sa experimentez in bucatarie si chiar nu ma asteptam sa iasa asa gustoase,ptr ca ficatul dupa cum stim toti este un pic innecacios si daca nu esti atent se intareste de nu il mai poti manca...dar spre surprinderea mea au iesit chiar super....iar sunculita a dat gust la toate si la randul ei si'a luat gust de la toate o sa mai fac "experimente" iar daca sunt buna am sa va anunt si pe voi ...sper doar ca sa va placa si voua...multa bafta la toti

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 03 martie 2011

    Tentatie absolutã!!!

    • KatrinC

      KatrinC (Chef de cuisine) , 03 martie 2011

      hmmmm o sa incerc sa fac si eu. Multumesc de reteta !

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 02 martie 2011

      Foarte bune frigaruile ! imi plac si mie tare mult. *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 35 min

9 voturi

Ingrediente

  • 300 gr ficat de porc
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe medii
  • o bucata de sunca
  • ciuperci(aici depinde cate portii vrei sa faci oricum nu trebuiesc multe)
  • 1 punga magica Knorr ptr friptura de porc
  • bete ptr frigarui
  • Foaie de hartie ptr cuptor

Raporteaza reteta

Retete
de ionutploiesti
Tocanita cu ficat si plaman de porc

Tocanita cu ficat si plaman de porc

Se spala ficatul si plamanul. Ficatul se taie cubulete sau felii lungi. Se taie ceapa marunt,morcovul

16 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Omleta a la Ionut

Omleta a la Ionut

Se sparg ouale intr'un vas si se amesteca foarte bine,se adauga ceapa tocata marunt, o jumatate de

2 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Tagliatelle cu sunca si ciuperci

Tagliatelle cu sunca si ciuperci

Se taie rondele ceapa verde(sau uscata), se pun in tigaie cu 2 linguri ulei, se caleste putin iar

9 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Arata minunat! Eu am facut din piept de pasare si sos de menta, dar tare mi-au placut: http://dulcesarat.blogspot.ro/2012/07/frigarui-din-piept-de-pui-si-legume-cu.html

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpe de pui cu lămâie