Frigarui la tava

Timp pregatire
95 minute
Complexitate
medie
Frigarui la tava

Ingrediente

  • 300 gr ficat de porc
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe medii
  • o bucata de sunca
  • ciuperci(aici depinde cate portii vrei sa faci oricum nu trebuiesc multe)
  • 1 punga magica Knorr ptr friptura de porc
  • bete ptr frigarui
  • Foaie de hartie ptr cuptor

Mod de preparare

Se taie ficatul in cubulete mici,ciupercile se curata de coaja se spala si li se rup coditele.

Ardeii se taie felii cat mai potrivite iar ceapa in 4 si sunca felii subtirele (nici prea mici dar nici prea mari). Apoi se incepe aranjarea pe betisoare.

Tigaia nu se unge cu nimic, se asaza hartia pe fundul tigaii(de preferat daca aveti o tigaie mai lata sa incapa frigaruile, daca nu le aranjati in asa fel incat sa intre intr-o parte).

Frigaruile se condimenteaza cu continutul pungii,apoi se introduc in punga care se sigileaza si se baga la cuptor circa o ora.

Se servesc calde, simple sau alaturi de un piure de cartofi si o salata acrisoara si... un pahar de vin rosu (optional).

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor