Se taie ficatul in cubulete mici,ciupercile se curata de coaja se spala si li se rup coditele.
Ardeii se taie felii cat mai potrivite iar ceapa in 4 si sunca felii subtirele (nici prea mici dar nici prea mari). Apoi se incepe aranjarea pe betisoare.
Tigaia nu se unge cu nimic, se asaza hartia pe fundul tigaii(de preferat daca aveti o tigaie mai lata sa incapa frigaruile, daca nu le aranjati in asa fel incat sa intre intr-o parte).
Frigaruile se condimenteaza cu continutul pungii,apoi se introduc in punga care se sigileaza si se baga la cuptor circa o ora.
Se servesc calde, simple sau alaturi de un piure de cartofi si o salata acrisoara si... un pahar de vin rosu (optional).
Pofta buna!
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii