Se sdrobesc boabele de piper intr-un mojar. Se pun cuburile de vita intr-un vas si se adauga putina sare, piper zdrobit si ulei de masline. Se taie in dferturi ceapa si separa foile. Se taie fiecare lamaile verde in 6 felii. Se aseaza carnea de vita pe 12 frugarui alternand cu ceapa si terminind cu o felie de lamaie verde. Se pregateste gratarul. Se lasa frigaruile timp de 10-15 min , intorcindu-se din cind in cind pina sunt gata. Se serveste pe un strat de ruccola.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii