Frigarui picante de vita

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o lingura boabe piper negru
  • 1,2 kg felii groase muschi de vita, taiate cuburi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 cepe rosii
  • 2 lamai verzi
  • ruccola pentru servict
  • sare, piper

Mod de preparare

Se sdrobesc boabele de piper intr-un mojar. Se pun cuburile de vita intr-un vas si se adauga putina sare, piper zdrobit si ulei de masline. Se taie in dferturi ceapa si separa foile. Se taie fiecare lamaile verde in 6 felii. Se aseaza carnea de vita pe 12 frugarui alternand cu ceapa si terminind cu o felie de lamaie verde. Se pregateste gratarul. Se lasa frigaruile timp de 10-15 min , intorcindu-se din cind in cind pina sunt gata. Se serveste pe un strat de ruccola.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise