Friptură de porc la tava, cu macaroane

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 1
  • 200 kg carne de porc pentru fripturi
  • 500 g macaroane (spaghete)
  • 500 g sos tomat
  • 100 ml ulei
  • 200 ml supa
  • 100 ml vin
  • 100 g unt
  • 150 g cascaval
  • sare
  • piper
  • dupa gust.

Mod de preparare

Carnea se spala, se taie bucati mari si se inabusa la cuptor in ulei si cu putina supa. In timpul inabusirii se stropeste carnea cu sosul format în vas. Spre sfirsit se stropeste friptura cu vin. Cand este gata patrunsa, se scoate, se portioneaza cite o bucata la portie si se pastreaza la cald in sosul format. Macaroanele se rup si se fierb in apa clocotita cu sare. Cand sunt gata, se scurg prin strecuratoare, se spala cu apa rece si apoi se soteaza in unt si se mentin la cald. Separat se pregateste sosul tomat. Se serveste portia de friptura cu sosul respectiv, insotita de macaroane, cu sos tomat si cascaval ras, deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise