Carnea de vită se spală, se curăţă de pieliţe şi se pune la fiert într-o oală cu apă clocotită cu sare. Când este fiartă se lasă la răcit şi se taie în felii de aproximativ 2 cm grosime. Cartofii se cutăţă. se spală şi se taie felii.
Într-un vas de iena se aşează cartofii şi feliile de carne fiartă. Se condimentează, se acoperă cu apă şi se adaugă untul. Se dă la cuptorul încins la 200oC până când sunt pătrunşi cartofii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii