Friptură de vită cu cartofi la cuptor

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Friptură de vită cu cartofi la cuptor

Ingrediente

  • 500g carne de vită
  • 500g cartofi
  • 50g unt
  • cimbru, sare, piper

Mod de preparare

Carnea de vită se spală, se curăţă de pieliţe şi se pune la fiert într-o oală cu apă clocotită cu sare. Când este fiartă se lasă la răcit şi se taie în felii de aproximativ 2 cm grosime. Cartofii se cutăţă. se spală şi se taie felii.

Într-un vas de iena se aşează cartofii şi feliile de carne fiartă. Se condimentează, se acoperă cu apă şi se adaugă untul. Se dă la cuptorul încins la 200oC până când sunt pătrunşi cartofii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise