Carnea de vită se spală, se curăţă de pieliţe şi se pune la fiert într-o oală cu apă clocotită cu sare. Când este fiartă se lasă la răcit şi se taie în felii de aproximativ 2 cm grosime. Cartofii se cutăţă. se spală şi se taie felii.
Într-un vas de iena se aşează cartofii şi feliile de carne fiartă. Se condimentează, se acoperă cu apă şi se adaugă untul. Se dă la cuptorul încins la 200oC până când sunt pătrunşi cartofii.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii