autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptură de vită cu cartofi la cuptor

Autor: Cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Ingrediente
500g carne de vită, 500g cartofi, 50g unt, cimbru, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Carnea de vită se spală, se curăţă de pieliţe şi se pune la fiert într-o oală cu apă clocotită cu sare. Când este fiartă se lasă la răcit şi se taie în felii de aproximativ 2 cm grosime. Cartofii se cutăţă. se spală şi se taie felii.
Într-un vas de iena se aşează cartofii şi feliile de carne fiartă. Se condimentează, se acoperă cu apă şi se adaugă untul. Se dă la cuptorul încins la 200oC până când sunt pătrunşi cartofii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptură de vită cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de vita cu cartofi noi la cuptor

Friptura de vita cu cartofi noi la cuptor

Spalam carnea, o taiem cuburi. Luam un vas termorezistent sau o tava, asezam carnea, presaram un

7 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita cu legume la cuptor si piure de cartofi

Friptura de vita cu legume la cuptor si piure de cartofi

Friptura se pregateste astfel: Carnea se pune in apa cu condimente adica cu vegeta, piper, busuioc

7 voturi    0 comentarii
8h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 mai 2011

    Delicioasa...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

    Foate sanatos.

Dificultate

Medie

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cristina
Aripioare picante

Aripioare picante

Se spală aripioarele şi se taie în jumătăţi. Laptele se amestecă cu usturoiul tăiat, ardeii

2 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Pui cu miere si portocala

Pui cu miere si portocala

Se spală puiul şi se taie bucăţi. Se sărează bucăţile de pui, se ung cu miere şi se aşează

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Pui cu cartofi in vas roman

Pui cu cartofi in vas roman

Înainte de a începe, se scufundă vasul roman pentru 20 de minute în apă rece. Cartofii se curaţă

5 voturi    2 comentarii
40 min
Fripturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Delicioasa...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Gaina umpluta