autor:

Anonim

» » Fripturi

friptura

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
slanina, sorici, untura, sare, lapte, piept de porc

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Pieptul de porc cu slanina si sorici se tin in lapte timp de 10 minute, apoi se scot si se lasa sa se zvante bine. Se prajesc in untura pana cand se rumenesc. La sfarsit se adauga sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de porc la cuptor cu cartofi

Friptura de porc la cuptor cu cartofi

Carnea eu o pregatesc cu o zi inainte sa se marineze. Amestec berea cu sare, piper, ceapa taiata

2 voturi    0 comentarii
59 min
Mancaruri cu carne
Friptura la dubletta cu salata de ghebe

Friptura la dubletta cu salata de ghebe

Carnea condimentata o asezam in dubletta in care am incins uleiul. O rumenim foarte putin pe ambele

3 voturi    3 comentarii
25 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui cu bere si stafide la cuptor