autor:

Anonim

» » Fripturi

friptura

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
slanina, sorici, untura, sare, lapte, piept de porc

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Pieptul de porc cu slanina si sorici se tin in lapte timp de 10 minute, apoi se scot si se lasa sa se zvante bine. Se prajesc in untura pana cand se rumenesc. La sfarsit se adauga sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Gratar de cartofi si friptura pe disc

Gratar de cartofi si friptura pe disc

Se curata cartofii si se taie pai sau cum doreste fiecare. Se pregateste carnea, se taie felii si

24 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Retete la gratar
Friptura de ceafa de porc la cuptor

Friptura de ceafa de porc la cuptor

Se cresteaza si condimenteaza ceafa de porc, cu piper si cimbru. Se unge cu putin ulei vasul si se

88 voturi    13 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpa de miel umpluta