autor:

Cely Snijec

» » Fripturi

Friptura asortata

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009

Ingrediente
2 felii de ceafa de porc, 2 catei de usturoi, 2 linguri ulei, sare, piper, oregano, 2 copanele de pui, o ceapa, 2 catei de usturoi, 1 lingurita pasta de tomate, Ingredientele sunt pentru doua portii

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

41 voturi

Mod de preparare

Incing dubletta unsa cu ulei, asez ceafa, las sa se rumeneasca pe ambele parti, condimentez, adaug usturoiul si o ceasca de apa. Acopar, las sa scada apa.
Copanelele le asez in tigaie, condimentez, adaug ceapa, usturoiul, o lingurita de pasta de tomate, putina apa si las pana scade sosul.
Intorc sa se rumeneasca pe ambele parti. Servim cu garnitura de cartofi prajiti sau piure si salata de varza murata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura asortata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura asortata

Friptura asortata

Preparare : spalam si stergem bine bucatile de carne, le condimentam cu sare si piper. Cu robotul

14 voturi    13 comentarii
1h
Fripturi
Friptura asortata (pasare, porc)

Friptura asortata (pasare, porc)

Pt ca cele 2 pulpe erau cam mari le-am portionat, obtinand 2 pulpe superioare si 2 inferioare. Costita

5 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

    Gustoasa tare.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

    Asa mai fac si eu.....nu mereu,dar ma indeamna baietii mei.Ei zic ca sunt cam satui de pui si atunci,combin puiul cu porcul.In combinatie ies o explozie..... mmmm de bunatati.M-ai convins am sa-mi iau si eu dubleta.Felicitari draga Cely.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

    Tare bine mai arata!!!

    • murigneau

      murigneau (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      Dubletta face minuni... numai daca e pe maini pricepute! Si dupa cum se vede aici ...esteeeeee! Bravo, mi-ai redesteptat instinctul carnivor! Felicitari!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

      O bunatate draga Cely,felicitari.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

      e cea mai gustoasa carne!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

      Tot Dubleta face minuni! Îmi place şi ceafa dar îmi plac şi pulele de pui.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

      bun,bun

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 decembrie 2009

      Ahhh draga Cely,mi-ai facut o pofta nebuna de ceafa de porc,mmmm,o bunatate de la mine 10 cu felicitari.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

      Imi place aceasta combinatie de carne de porc cu pui............

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

      Mi sa facut o foame,delicioasa....

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

      Foarte buna fripturica!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

      Tare apetisanta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

41 voturi

Ingrediente

  • 2 felii de ceafa de porc
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 2 copanele de pui
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita pasta de tomate
  • Ingredientele sunt pentru doua portii

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Gustoasa tare.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Costite de oaie fripte