autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura asortata

Autor: crina (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: crina (Bucatar)   
Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Ingrediente
carne porc (muschi), , copanele pui (cantitati la alegere), , cativa catei de usturoi, , sare, , piper, , boia, , Knorr Delikat, , ulei, , apa.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pun intr-un vas de yena un rand carne porc felii se codimenteaza cu usturoi taiat, Knorr Delikat, sare, piper si boia, al doilea rand copanele la fel se codimenteaza ca si carnea de porc, peste ele se pune putin ulei si apa, se dau la cuptor pentru 45 min. Se pot servi cu diferite garnituri. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura asortata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura asortata

Friptura asortata

Incing dubletta unsa cu ulei, asez ceafa, las sa se rumeneasca pe ambele parti, condimentez, adaug

41 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Friptura asortata

Friptura asortata

Preparare : spalam si stergem bine bucatile de carne, le condimentam cu sare si piper. Cu robotul

14 voturi    13 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne porc (muschi)
  • copanele pui (cantitati la alegere)
  • cativa catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • Knorr Delikat
  • ulei
  • apa.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pui cu struguri si sampanie