autor:

Anonim

» » Fripturi

friptura berlineza

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de vita, carne de porc, cartofi, ceapa, oua, sare si piper, ulei, patrunjel verde, sos brun

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu ceapa, ouale, jumatate din cantitatea de patrunjel verde, piper si sare. Compozitia obtinuta se asaza pe o tava cu ulei, dandu-i forma unei franzele. Tava se asaza int-un vas cu apa clocotita si se introduce la cuptor cca 45 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura berlineza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de vitel

Friptura de vitel

Obtin un sos din condimente,mustar,ulei,vin,pe care il intind peste carne.Prajesc uniform bucata

5 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Fripturi
muschiulet impletit

muschiulet impletit

Muschiuletul de porc se taie in 3, se condimenteaza cu sare, piper, cimbru dupa care se impleteste.

16 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

    Dietetic si usor de facut.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vita
  • carne de porc
  • cartofi
  • ceapa
  • oua
  • sare si piper
  • ulei
  • patrunjel verde
  • sos brun

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Dietetic si usor de facut.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulada din muschi de porc umpluta cu ciuperci, morcovi si ceapa