autor:

Anonim

» » Aperitive

friptura breze din carne de pui si ciuperci

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carne de pui, ulei,morcovi, patrunjel si telina radacina,ceapa, ciuperci, usturoi,, sare,, patrunjel verde, vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de pui se ianbusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa.Se adauga morcovii,ceapa,telina,patrunjel radacina,piper,550 ml de apa fiarta si se continua inabusirea cu vasul acoperit,pana ce carnea si legumele sunt fierte.Separat ,se inabusa ciupercile in 50 ml de ulei, se adauga sare si piper.
Cartofii se inabusa in 50 ml de ulei si 100 ml de apa ,apoi se adauga peste ciuperci.
Sosul rezultat din fierberea carnii cu legume se paseaza peste cartofi si ciuperci , se fierb 30 min.
Se adauga mujdei de usuturoi,vin, patrunjel verde ,bucatile de carne si se continua fierberea 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura breze din carne de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Caizer afumat

Caizer afumat

Obtin un amestec din sare,condimente si usturoi. Presar foarte bine spata cu acest amestec, las 4-5

14 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu carne
CHIFTELUTE

CHIFTELUTE

1.Paine este inmuiata in apa si se formeaza niste rotunduri. 2.Se pune carnea intr-un castron si

41 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Platouri deosebite(aperitive gustoase)