autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Friptura cu cimbru si patatas bravas

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 16 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 16 ianuarie 2010

Ingrediente
1 kg carne porc, cimbru, curry, ulei de masline, sos de soia, sare, piper, boia

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Se condimenteaza carnea cu sare, piper, boia, curry si cimbru si se pune intr-o cratita cu doua linguri de ulei de masline. Adaugam o cana cu apa si doua linguri sos de soia.
Acoperim craticioara si lasam sa fiarba carnea.
Cand a scazut apa , punem carnea pe o tava cu hartie de copt unde sunt cartofii pentru patatas bravas( vezi reteta in retetele mele)si dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 200 grade.
Lasam carnea si cartofii sa se rumeneasca pe toate partile.
Cand sunt gata cartofii si carnea , ii servim pe o farfurie alaturi de sosul salsa( patatas bravas)
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu cimbru si patatas bravas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
VARZA CALITA CU COSTITA

VARZA CALITA CU COSTITA

1. Se calesc ceapa si morcovul, adaugam varza tocata marunt si stoarsa foarte bine. 2. Calim carnea

104 voturi    17 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
Varza verde cu pulpa de porc

Varza verde cu pulpa de porc

Spalam carnea, o stergem cu un servetel, o taiem bucati potrivite. Ceapa o curatam, o tocam, ceapa

2 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

    Foarte buna si gustoasa.

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

    Foarte buna!

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

    Ce bunatateeee!!!!!!!!

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      cea mai buna mirodenie pentru carnea de porc e cimbrul

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

      Cred ca este tare gustoasa.Ce pacat ca nu pot sa vad pozele.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

      O bunatate,felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

      Tare bun este si arata super bine...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

      Mmmm ce friptura apetisanta!!!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

      Foarte buna..............iar cimbrul ii da o aroma deosebita..............felicitari Sidy!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne porc
  • cimbru
  • curry
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • sare
  • piper
  • boia

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna si gustoasa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Berbecut la vas roman