autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura cu miere

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
4 cartofi mari, 9 linguri miere, 2 linguri mustar, 3 linguri ulei, 1 lingurita ierburi de Provence, sare, 600 g file d eporc, 250 g branza de vaci, 2 linguri smantana, 2 linguri rondele de ceapa verde, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

. Cuptorul se incinge la 2000 Celsius. Se spala cartofii, se infasoara fiecare in aluminiu si se coc 50-60 min.
2. Se amesteca 6 linguri de miere cu mustar, ulei, ierburi si sare. Carnea se taie felii si se unge cu marinata; se lasa 30 de minute. Se prajeste 5-8 min. pe fiecare parte.
3. Se amesteca branza de vaci cu smantana, 3 linguri de miere, rondelele de ceapa sare si piper. Cartofii se scot din folie si se cresteaza in partea supeioara si se umplu in sos alb. Se servesc cu carne.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu miere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de miel cu miere

Friptura de miel cu miere

Se curata bine pulpa , se spala si se transeaza in portii, apoi se lasa la scurs pe servetele de

7 voturi    10 comentarii
1h 40 min
Fripturi
Friptura din pulpa de curcan cu miere si lamaie

Friptura din pulpa de curcan cu miere si lamaie

Se spala carnea, se indeparteaza pielea si se lasa la scurs.Se condimenteaza dupa gust cu sare si

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 4 cartofi mari
  • 9 linguri miere
  • 2 linguri mustar
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita ierburi de Provence
  • sare
  • 600 g file d eporc
  • 250 g branza de vaci
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri rondele de ceapa verde
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Frigarui asortate