Carnea o cureti de pielita, o legi cu un snur astfel incat sa aiba o forma cilindrica.
Sosul:
amesteci mustarul cu pasta de tomate,condimentele, usturoiul pisat,uleiul, vinul.Treci carnea prin sos si o pui pe foc in tigaie incinsa cat sa se rumeneasca pe toate partile, dupa care o asezi in tava, presari cu ceapa taiata juliene, morcovul marul si pastarnacul felii, o cana apa si dai la cuptor pana ce carnea este patrunsa bine.Periodic intorci carnea in tava, sau o stropesti cu sos, ca sa nu se usuce.Daca e nevoie, mai adaugi apa.Scoti carnea din tava,lasi sa se raceasca, scoti snurul,tai felii de 1 cm grosime. Sosul il dai prin sita, adaugi 1 cescuta de vin, dai un clocot. Servesti friptura cu sosul alaturi sau incalzesti friptura in sos
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii