Carnea o cureti de pielita, o legi cu un snur astfel incat sa aiba o forma cilindrica.
Sosul:
amesteci mustarul cu pasta de tomate,condimentele, usturoiul pisat,uleiul, vinul.Treci carnea prin sos si o pui pe foc in tigaie incinsa cat sa se rumeneasca pe toate partile, dupa care o asezi in tava, presari cu ceapa taiata juliene, morcovul marul si pastarnacul felii, o cana apa si dai la cuptor pana ce carnea este patrunsa bine.Periodic intorci carnea in tava, sau o stropesti cu sos, ca sa nu se usuce.Daca e nevoie, mai adaugi apa.Scoti carnea din tava,lasi sa se raceasca, scoti snurul,tai felii de 1 cm grosime. Sosul il dai prin sita, adaugi 1 cescuta de vin, dai un clocot. Servesti friptura cu sosul alaturi sau incalzesti friptura in sos

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii