Friptura cu sos

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg muschi de porc
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 1 morcov, 1 pastarnac, un mar
  • 50 ml vin
  • 50 ml ulei
  • 3 linguri mustar
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare,piper,cimbru,oregano

Mod de preparare

Carnea o cureti de pielita, o legi cu un snur astfel incat sa aiba o forma cilindrica.

Sosul:

amesteci mustarul cu pasta de tomate,condimentele, usturoiul pisat,uleiul, vinul.Treci carnea prin sos si o pui pe foc in tigaie incinsa cat sa se rumeneasca pe toate partile, dupa care o asezi in tava, presari cu ceapa taiata juliene, morcovul marul si pastarnacul felii, o cana apa si dai la cuptor pana ce carnea este patrunsa bine.Periodic intorci carnea in tava, sau o stropesti cu sos, ca sa nu se usuce.Daca e nevoie, mai adaugi apa.Scoti carnea din tava,lasi sa se raceasca, scoti snurul,tai felii de 1 cm grosime. Sosul il dai prin sita, adaugi 1 cescuta de vin, dai un clocot. Servesti friptura cu sosul alaturi sau incalzesti friptura in sos

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise