autor:

Cely Snijec

» » Fripturi

Friptura cu sos

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 mai 2009

Ingrediente
1 kg muschi de porc, 2 cepe, 4 catei de usturoi, 1 morcov, 1 pastarnac, un mar, 50 ml vin, 50 ml ulei, 3 linguri mustar, 2 linguri pasta de tomate, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea o cureti de pielita, o legi cu un snur astfel incat sa aiba o forma cilindrica.
Sosul:
amesteci mustarul cu pasta de tomate,condimentele, usturoiul pisat,uleiul, vinul.Treci carnea prin sos si o pui pe foc in tigaie incinsa cat sa se rumeneasca pe toate partile, dupa care o asezi in tava, presari cu ceapa taiata juliene, morcovul marul si pastarnacul felii, o cana apa si dai la cuptor pana ce carnea este patrunsa bine.Periodic intorci carnea in tava, sau o stropesti cu sos, ca sa nu se usuce.Daca e nevoie, mai adaugi apa.Scoti carnea din tava,lasi sa se raceasca, scoti snurul,tai felii de 1 cm grosime. Sosul il dai prin sita, adaugi 1 cescuta de vin, dai un clocot. Servesti friptura cu sosul alaturi sau incalzesti friptura in sos
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de porc in cidru cu sos de smantana si mustar

Friptura de porc in cidru cu sos de smantana si mustar

Incingeti putin ulei intr-o tigaie. Prajiti feliile de porc pe ambele parti pana devin aurii. Luati

4 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de rata cu sos de cirese

Friptura de rata cu sos de cirese

Crestam pulpele si pieptul de rata pe partea cu pielea si le asezonam bine cu piper negru macinat

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg muschi de porc
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • un mar
  • 50 ml vin
  • 50 ml ulei
  • 3 linguri mustar
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
PUI LA CUPTOR PREPARAT IN BERE