autor:

Cely Snijec

» » Fripturi

Friptura cu sos

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 noiembrie 2009

Ingrediente
1 kg pulpa de porc, o ceapa, 50 ml ulei, 2 catei de usturoi, o lingura pasta de tomate, o lingura mustar, o lingura sos de gogosari, sare, piper, foaie de dafin, cimbru, 50 ml vin, apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Prepar un sos din: condimente, usturoi pisat, pasta de tomate, mustar, sos de gogosari, vin. Trec pulpa prin acest sos, apoi o rumenesc uniform in tigaia cu ulei incins. Asez carnea in tava, adaug ceapa si morcovul taiate felii, sosul de vin ramas, o ceasca de apa. Dau la cuptor pentru o ora. Din cand in cand, stropesc friptura cu sosul din tava. Dupa ce este patrunsa carnea, o scot din sos,o las sa se raceasca, dupa care o feliez. Servesc cu ganitura de cartofi umpluti. Sosul rezultat il pasez si il servesc peste friptura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de rata cu legume sotate si sos de smantana cu capere

Friptura de rata cu legume sotate si sos de smantana cu capere

Ungen rata cu sos de soia atat pe exterior cat si in interior apoi o condimentam cu sare,piper si

1 vot    0 comentarii
3h 50 min
Fripturi
Friptura de rata cu sos de cirese

Friptura de rata cu sos de cirese

Crestam pulpele si pieptul de rata pe partea cu pielea si le asezonam bine cu piper negru macinat

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Foarte gustoasa fripturica cu sos!

  • Fara foto

    amic , 07 iunie 2010

    Desigur o friptura de porc este ecxcelenta. reteta de fata este foarte clara in text. Prezentarea foto pare de la alta reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de porc
  • o ceapa
  • 50 ml ulei
  • 2 catei de usturoi
  • o lingura pasta de tomate
  • o lingura mustar
  • o lingura sos de gogosari
  • sare
  • piper
  • foaie de dafin
  • cimbru
  • 50 ml vin
  • apa

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Snitel din piept de curcan