Friptura cu sos de branza feta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Friptura cu sos de branza feta

Ingrediente

  • 500 grame cotlet(vita,piept de pui,ceafa)
  • 200 ml smantana dulce
  • 250 grame branza feta
  • 1 lingura piper rosu si verde boabe
  • 1 lingurita marar tocat
  • 1/2 lingurita usturoi granulat

Mod de preparare

Se feliaza carnea si se bate usor sa se subtieze putin.Se pune la prajit intr-o tigaie antiaderenta cu putin unt.Se rumeneste carnea pe ambele parti si se adauga boabele de piper.Cand este gata ,se toarna peste carne amestecul de mai jos : smantana dulce se amesteca bine cu feta pana se omogenizeaza apoi se adauga mararul si usturoiul granulat.Cu acest amestec se mai lasa la foc mic aprox 10 minute.Se serveste cu garnitura de cartofi,orez sau legume cu unt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Bors de dovlecei cu stevie

Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,

Bors de dovlecei cu stevie
Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor