autor:

simona stana

» » Fripturi

Friptura cu sos de branza feta

Autor: simona stana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona stana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 august 2009

Ingrediente
500 grame cotlet(vita,piept de pui,, 200 ml smantana dulce, 250 grame branza feta, 1 lingura piper rosu si verde boabe, 1 lingurita marar tocat, 1/2 lingurita usturoi granulat

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se feliaza carnea si se bate usor sa se subtieze putin.Se pune la prajit intr-o tigaie antiaderenta cu putin unt.Se rumeneste carnea pe ambele parti si se adauga boabele de piper.Cand este gata ,se toarna peste carne amestecul de mai jos : smantana dulce se amesteca bine cu feta pana se omogenizeaza apoi se adauga mararul si usturoiul granulat.Cu acest amestec se mai lasa la foc mic aprox 10 minute.Se serveste cu garnitura de cartofi,orez sau legume cu unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu sos de branza feta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Potarnichii cu dafin si orez

Potarnichii cu dafin si orez

Potarnichile se prajesc in friteuza sau in tigaie, legumele se toaca marunt, se calesc in ulei de

0 voturi    2 comentarii
15 min
Fripturi
Solduri de gaina cu rozmarin si cu cascaval Filadelfia

Solduri de gaina cu rozmarin si cu cascaval Filadelfia

Deocamdata pregatim cascavalul cu rozmarinul, tocam rozmarinul si intr-o farfurie punem: ¾ din cascaval,

32 voturi    24 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2009

    Super...apetisant.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2009

    O bunatate...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 august 2009

    Ce bine arataaaaa!!!

Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 500 grame cotlet(vita,piept de pui,
  • 200 ml smantana dulce
  • 250 grame branza feta
  • 1 lingura piper rosu si verde boabe
  • 1 lingurita marar tocat
  • 1/2 lingurita usturoi granulat

Raporteaza reteta

Retete
de simona stana
Chiftea umpluta cu oua

Chiftea umpluta cu oua

Se pune painea la inmuiat intr-un vas cu apa.Intr-un bol se pune carnea,miezul de paine stors de

20 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Salata de legume cu carne

Salata de legume cu carne

Se pun la fiert in 5litri de apa carnea cu sare,cateii de usturoi,ceapa intreaga,jumatate din legatura

9 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Salate de legume
Chiftelute cu cascaval si oua fierte

Chiftelute cu cascaval si oua fierte

Se pune painea la inmuiat intr-un vas cu apa.Intr-un bol se pune carnea,miezul de paine stors de

1 vot    4 comentarii
1h
Aperitive cu oua

flori de piatra (Chef de cuisine)

Super...apetisant.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Piept de porc cu cartofi noi la cuptor