autor:

simona stana

» » Fripturi

Friptura cu sos de branza feta

Autor: simona stana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona stana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 august 2009

Ingrediente
500 grame cotlet(vita,piept de pui,, 200 ml smantana dulce, 250 grame branza feta, 1 lingura piper rosu si verde boabe, 1 lingurita marar tocat, 1/2 lingurita usturoi granulat

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se feliaza carnea si se bate usor sa se subtieze putin.Se pune la prajit intr-o tigaie antiaderenta cu putin unt.Se rumeneste carnea pe ambele parti si se adauga boabele de piper.Cand este gata ,se toarna peste carne amestecul de mai jos : smantana dulce se amesteca bine cu feta pana se omogenizeaza apoi se adauga mararul si usturoiul granulat.Cu acest amestec se mai lasa la foc mic aprox 10 minute.Se serveste cu garnitura de cartofi,orez sau legume cu unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu sos de branza feta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui umplut

Piept de pui umplut

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus ,se pipereaza si condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h
Fripturi
Friptura de miel

Friptura de miel

Azi am scapat ieftin, am pregatit o friptura de miel. Am curatat bine pulpa de pielite, am spalat-o,

10 voturi    14 comentarii
1h 40 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2009

    Super...apetisant.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2009

    O bunatate...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 august 2009

    Ce bine arataaaaa!!!

Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 500 grame cotlet(vita,piept de pui,
  • 200 ml smantana dulce
  • 250 grame branza feta
  • 1 lingura piper rosu si verde boabe
  • 1 lingurita marar tocat
  • 1/2 lingurita usturoi granulat

Raporteaza reteta

Retete
de simona stana
Chiftea umpluta cu oua

Chiftea umpluta cu oua

Se pune painea la inmuiat intr-un vas cu apa.Intr-un bol se pune carnea,miezul de paine stors de

21 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Salata de legume cu carne

Salata de legume cu carne

Se pun la fiert in 5litri de apa carnea cu sare,cateii de usturoi,ceapa intreaga,jumatate din legatura

9 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Salate de legume
Chiftelute cu cascaval si oua fierte

Chiftelute cu cascaval si oua fierte

Se pune painea la inmuiat intr-un vas cu apa.Intr-un bol se pune carnea,miezul de paine stors de

1 vot    4 comentarii
1h
Aperitive cu oua

flori de piatra (Chef de cuisine)

Super...apetisant.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pui pe cutie de bere