autor:

emadina

» » Fripturi

Friptura cu sos de hrean

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 noiembrie 2009

Ingrediente
500 g muschi de vaca, 2 bete hrean, 200 g smantana, 100 g ciuperci, 100 g branza cu mucegai, 100 g unt, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de vaca se taie felii, se condimenteaza si se face la gratar.

Separat se pregatesc ciupercile care se calesc in putin unt cu sare si piper, se fierb inabusit, se adauga branza cu mucegai rasa, smantana si hreanul ras.

Cand friptura e gata, se adauga acest sos si se serveste cu cartofi natur sau piure.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu sos de hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Coronita de miel umpluta cu drob

Coronita de miel umpluta cu drob

Costitele de miel se tin la marinat intr-un bait facut din vin, ulei, usturoi,cimbru, rozmarin, leurda,

17 voturi    17 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Piept de porc cu cartofi noi la cuptor

Piept de porc cu cartofi noi la cuptor

Pieptul de porc se taie felii cam de 15 mm grosime si se condimenteaza bine. Cartofii noi curatati

7 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Un deliciu

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Un deliciu

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Fripturica de pui cu cartofi aromati