autor:

emadina

» » Fripturi

Friptura cu sos de hrean

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 noiembrie 2009

Ingrediente
500 g muschi de vaca, 2 bete hrean, 200 g smantana, 100 g ciuperci, 100 g branza cu mucegai, 100 g unt, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de vaca se taie felii, se condimenteaza si se face la gratar.

Separat se pregatesc ciupercile care se calesc in putin unt cu sare si piper, se fierb inabusit, se adauga branza cu mucegai rasa, smantana si hreanul ras.

Cand friptura e gata, se adauga acest sos si se serveste cu cartofi natur sau piure.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu sos de hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de Pui cu ciuperci si sos de smantana

Piept de Pui cu ciuperci si sos de smantana

Piepti de pui se spala se taie in jumatate se cresteaza si se pune in wok la foc mediu pentru a se

19 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi
Friptura de pui

Friptura de pui

Se spala pulpele si se aseaza in tava pe partea fara piele. Se amesteca toate celelalte ingrediente

2 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Un deliciu

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Un deliciu

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
PUI PE SARE LA CUPTOR