autor:

emadina

» » Fripturi

Friptura cu sos de hrean

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 noiembrie 2009

Ingrediente
500 g muschi de vaca, 2 bete hrean, 200 g smantana, 100 g ciuperci, 100 g branza cu mucegai, 100 g unt, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de vaca se taie felii, se condimenteaza si se face la gratar.

Separat se pregatesc ciupercile care se calesc in putin unt cu sare si piper, se fierb inabusit, se adauga branza cu mucegai rasa, smantana si hreanul ras.

Cand friptura e gata, se adauga acest sos si se serveste cu cartofi natur sau piure.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu sos de hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de vitel

Friptura de vitel

Obtin un sos din condimente,mustar,ulei,vin,pe care il intind peste carne.Prajesc uniform bucata

5 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Cotlete de porc in sos de mustar cu pure portughez

Cotlete de porc in sos de mustar cu pure portughez

1)Cartofi se taie cuburi si se fierb in apa cu sare mare.Intre timp se condimenteaza cotletele cu

4 voturi    6 comentarii
50h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Un deliciu

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Un deliciu

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.