autor:

autor

» » Fripturi

Friptura cu sos de rosii

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
O chifla, 2 cepe, un catel usturoi, 500 g carne tocata mixta, un ou, sare, piper, 50 g maslina verzi, 750 g rosii, 2 linguri miere, 2 linguri mustar, 2 linguri pesmet, 2 linguri unt, 125 ml supa instant, 125 ml vin rosu

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Chifla se moaie, se stoarce si se zdobeste, se amesteca cu carnea tocata, oul, ceapa si usturoiul. Se adauga sare, piper si verdeturi. Maslinele se taie rondele, 4 rosii se taie cuburi si se amesteca in compozitia de carne. Se pune totul in forma de chec si se coace 40 min. Se amesteca mierea su mustarul si cu pesmet. Se unge friptura cu acest amestec si se coace 20 min.
Din zahar si unt se face un caramel la care se adauga restul de rosii, supa si vinul. Se fierbe totul bine.
Friptura se serveste cu sos si cu pireu de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura November

Friptura November

Se incinge cuptorul. Se taie carnea de porc bucati maricele si se pune in punga magica cu condimentele.

5 voturi    8 comentarii
1h
Fripturi
Pui pane cu morcov ras si garnitura

Pui pane cu morcov ras si garnitura

Dupa ce e gata supa de pui, se scoate carnea fiarta, se portioneaza si se condimenteaza cu piper. Morcovul

22 voturi    7 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • O chifla
  • 2 cepe
  • un catel usturoi
  • 500 g carne tocata mixta
  • un ou
  • sare
  • piper
  • 50 g maslina verzi
  • 750 g rosii
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri unt
  • 125 ml supa instant
  • 125 ml vin rosu

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
PIEPT DE PUI LA GRATAR CU FASOLE VERDE RASOL