autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Friptura de berbecut

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
3 kg Carne Berbecut Oaie, 1 l Rosu Vin, 2 Foi Dafin, 5 gr Piper, 250 gr Apa, 1 buc Usturoi, 15 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se iau cam 3 kg carne de bercecut, se spala bine si se tine la bait cam 4 ore. Baitul se face din 4 cani de vin rosu, foi de dafin, piper si o cana de apa. Dupa ce a fost tinut la bait la frigider, se scoate si se pune in tava la cuptor cu usturoi, apa, Maggi Secretul Gustului Intensavor. Se tine cam o ora si jumatate la foc mic, iar inainte de a stinge focul adaugati o cescuta de vin rosu. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de berbecut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de berbecut

Friptura de berbecut

Se curata usturoiul si ardeiul se taie fasii subtiri.Carnea de berbecut dupa ce a fost curatata si

15 voturi    6 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de cartofi cu scarita afumata

Tocanita de cartofi cu scarita afumata

Se prajesc bucatelele de scarita. Se adauga ceapa taiata solzisori si rondelele de morcov, se potriveste

5 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 kg Carne Berbecut Oaie
  • 1 l Rosu Vin
  • 2 Foi Dafin
  • 5 gr Piper
  • 250 gr Apa
  • 1 buc Usturoi
  • 15 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Cordon bleu