autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Friptura de berbecut

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
3 kg Carne Berbecut Oaie, 1 l Rosu Vin, 2 Foi Dafin, 5 gr Piper, 250 gr Apa, 1 buc Usturoi, 15 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se iau cam 3 kg carne de bercecut, se spala bine si se tine la bait cam 4 ore. Baitul se face din 4 cani de vin rosu, foi de dafin, piper si o cana de apa. Dupa ce a fost tinut la bait la frigider, se scoate si se pune in tava la cuptor cu usturoi, apa, Maggi Secretul Gustului Intensavor. Se tine cam o ora si jumatate la foc mic, iar inainte de a stinge focul adaugati o cescuta de vin rosu. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de berbecut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de berbecut

Friptura de berbecut

Se curata usturoiul si ardeiul se taie fasii subtiri.Carnea de berbecut dupa ce a fost curatata si

15 voturi    6 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Maqlube a la Husny

Maqlube a la Husny

Puiul se curata, se spala si se transeaza apoi il punem la fiert cu ceapa curatata , sare, boabele

13 voturi    21 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 kg Carne Berbecut Oaie
  • 1 l Rosu Vin
  • 2 Foi Dafin
  • 5 gr Piper
  • 250 gr Apa
  • 1 buc Usturoi
  • 15 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Sarmale cu carne de porc