Se curata usturoiul si ardeiul se taie fasii subtiri.Carnea de berbecut dupa ce a fost curatata si spalata bine, se pune intr-o cratita sau tava unsa cu putin ulei. Pulpa se sareaza si pipereaza si se adauga apoi vinul ,ardeiul si usturoiul taiat ,Deasupra se presara celelalte condimente sau se introduce carnea intr-o punga Knorr.
Carnea se da la cuptorul dinainte incalzit pina cand prinde o culoare frumoasa aramie deasupra.
Se intoarce apoi carnea pe partea cealalta, se mai condimenteaza daca este necesar si se lasa sa prinda si pe partea acesta crusta.
Se serveste cu piure de cartofi si salata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii