autor:

zana b.

» » Fripturi

Friptura de carne tocata in frunza de varza

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 decembrie 2009

Ingrediente
O varza creata,sare ,ulei,o lingura susan,100g sunca afumata,o ceapa, 2 catei de usturoi, ciuperci, carne tocata,3 oua,piper,piper de Cayenne,1 lingurita maghiran uscat, patrunjel verde tocat,8 linguri pesmet,4 oua fierte tare ,2 morcovi

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Se desprind frunzele de varza,se spala si se fieb 3 min. in apa cu sare, apoi se scurg .Se unge cu ulei o forma de cozonac,se presara cu susan si se tapeteaza cu varza.Sunca se taie cubulete,ceapa si usturoiul se curata si se toaca, la fel si ciupercile,si se prajesc toate in putin ulei.Se amesteca cu ouale crude, carnea tocata, condimentele,patrunjelul, si pesmetul.
Se asaza masa de carne in forma.Se curata ouale fierte, morcovii se taie in felii lungi,si se preseaza totul in masa de carne; se acopera cu foi de varza si se coace 40 de min. la cuptor.
Friptura se taie felii si poate fi insotita de un sos de friptura, finisat cu vin rosu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de carne tocata in frunza de varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rotite cu brânzã si suncã de curcan

Rotite cu brânzã si suncã de curcan

1) Carnea se bate si se condimenteazã. Se poate lãsa cca. 15 min. la marinat în suc de lãmâie

4 voturi    5 comentarii
25 min
Fripturi
Friptura de porc cu mere la cuptor

Friptura de porc cu mere la cuptor

Inainte de toate incalziti cuptorul la 180 grade. 1. pregatiti o tava de marime medie pe care o

7 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

    Multumesc,si vreau sa va spun ca e delicioasa.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

    Tare interesanta reteta, cred ca e tare gustoasa.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010

    Dupa felul cum ai prezentat-o cred ca este un deliciu.Felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • O varza creata,sare ,ulei,o lingura susan,100g sunca afumata,o ceapa
  • 2 catei de usturoi, ciuperci, carne tocata,3 oua,piper,piper de Cayenne,1 lingurita maghiran uscat
  • patrunjel verde tocat,8 linguri pesmet,4 oua fierte tare ,2 morcovi

Raporteaza reteta

zana b. (Chef de cuisine)

Multumesc,si vreau sa va spun ca e delicioasa.

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Potarnichii cu dafin si orez