Friptura de carne tocata in frunza de varza

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O varza creata
  • sare
  • ulei
  • o lingura susan
  • 100g sunca afumata
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 100g ciuperci
  • 800g carne tocata
  • 3 oua
  • piper
  • piper de Cayenne
  • 1 lingurita maghiran uscat
  • patrunjel verde tocat
  • 8 linguri pesmet
  • 4 oua fierte tare
  • 2 morcovi

Mod de preparare

Se desprind frunzele de varza,se spala si se fieb 3 min. in apa cu sare, apoi se scurg .Se unge cu ulei o forma de cozonac,se presara cu susan si se tapeteaza cu varza.Sunca se taie cubulete,ceapa si usturoiul se curata si se toaca, la fel si ciupercile,si se prajesc toate in putin ulei.Se amesteca cu ouale crude, carnea tocata, condimentele,patrunjelul, si pesmetul.

Se asaza masa de carne in forma.Se curata ouale fierte, morcovii se taie in felii lungi,si se preseaza totul in masa de carne; se acopera cu foi de varza si se coace 40 de min. la cuptor.

Friptura se taie felii si poate fi insotita de un sos de friptura, finisat cu vin rosu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise