Se desprind frunzele de varza,se spala si se fieb 3 min. in apa cu sare, apoi se scurg .Se unge cu ulei o forma de cozonac,se presara cu susan si se tapeteaza cu varza.Sunca se taie cubulete,ceapa si usturoiul se curata si se toaca, la fel si ciupercile,si se prajesc toate in putin ulei.Se amesteca cu ouale crude, carnea tocata, condimentele,patrunjelul, si pesmetul.
Se asaza masa de carne in forma.Se curata ouale fierte, morcovii se taie in felii lungi,si se preseaza totul in masa de carne; se acopera cu foi de varza si se coace 40 de min. la cuptor.
Friptura se taie felii si poate fi insotita de un sos de friptura, finisat cu vin rosu.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii