Friptura
Pieptul si pulpele cocosului se fierb,carnea fiarta se pune intr-un vas yenna,se adauga 200 grame slanina taiata bucatele mici(este absolut necesara deoarece carnea de cocos este atoasa si este considerata carne de vanat, iar slanina ii confera fragezimea si savoarea), 2 cepe taiate julien, 2 polonice de supa de cocos, cimbru, sare si piper.Se da la cuptor la 200 de grade pentru 20 min,apoi se pune 1 borcan de ghebe si se stopeste cu 1 pahar de vin rosu.Se da iar vasul la cuptor inca 15 min, iar spre sfarsit se adauga mujdei din jumatate de capatana de usturoi.
Garnitura
Se calesc ceapa, morcovul si ardeiul.se adauga orezul, supa, rosiile, sarea, piperul si cimbrul.Se lasa la foc mic pane este gata orezul.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii