Ingrediente
Friptura, pieptul si pulpele cocosului, 200 grame slanina taiata bucatele mici, 2 cepe taiate julien, , 2 polonice de supa de cocos, , cimbru, sare si piper dupa gust., 1 borcan de ghebe, 1 pahar de vin rosu, 1/2 capatana de usturoi, , Garnitura, 1 ceapa, 1 morcov, 1 ardei gras, o cana de orez, 1 polonic de supa de cocos, o conserva de rosii taiate cubulete, , sare, piper si cimbru.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
8 voturi
Mod de preparare
Pieptul si pulpele cocosului se fierb,carnea fiarta se pune intr-un vas yenna,se adauga 200 grame slanina taiata bucatele mici(este absolut necesara deoarece carnea de cocos este atoasa si este considerata carne de vanat, iar slanina ii confera fragezimea si savoarea), 2 cepe taiate julien, 2 polonice de supa de cocos, cimbru, sare si piper.Se da la cuptor la 200 de grade pentru 20 min,apoi se pune 1 borcan de ghebe si se stopeste cu 1 pahar de vin rosu.Se da iar vasul la cuptor inca 15 min, iar spre sfarsit se adauga mujdei din jumatate de capatana de usturoi.
Garnitura
Se calesc ceapa, morcovul si ardeiul.se adauga orezul, supa, rosiile, sarea, piperul si cimbrul.Se lasa la foc mic pane este gata orezul.
Pofta buna!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009
Un deliciu