Friptura
Pieptul si pulpele cocosului se fierb,carnea fiarta se pune intr-un vas yenna,se adauga 200 grame slanina taiata bucatele mici(este absolut necesara deoarece carnea de cocos este atoasa si este considerata carne de vanat, iar slanina ii confera fragezimea si savoarea), 2 cepe taiate julien, 2 polonice de supa de cocos, cimbru, sare si piper.Se da la cuptor la 200 de grade pentru 20 min,apoi se pune 1 borcan de ghebe si se stopeste cu 1 pahar de vin rosu.Se da iar vasul la cuptor inca 15 min, iar spre sfarsit se adauga mujdei din jumatate de capatana de usturoi.
Garnitura
Se calesc ceapa, morcovul si ardeiul.se adauga orezul, supa, rosiile, sarea, piperul si cimbrul.Se lasa la foc mic pane este gata orezul.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii