Friptura
Pieptul si pulpele cocosului se fierb,carnea fiarta se pune intr-un vas yenna,se adauga 200 grame slanina taiata bucatele mici(este absolut necesara deoarece carnea de cocos este atoasa si este considerata carne de vanat, iar slanina ii confera fragezimea si savoarea), 2 cepe taiate julien, 2 polonice de supa de cocos, cimbru, sare si piper.Se da la cuptor la 200 de grade pentru 20 min,apoi se pune 1 borcan de ghebe si se stopeste cu 1 pahar de vin rosu.Se da iar vasul la cuptor inca 15 min, iar spre sfarsit se adauga mujdei din jumatate de capatana de usturoi.
Garnitura
Se calesc ceapa, morcovul si ardeiul.se adauga orezul, supa, rosiile, sarea, piperul si cimbrul.Se lasa la foc mic pane este gata orezul.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii