Puneti cuptorul la preincalzit, la foc mediu iar tava puneti-o pe aragaz, adaugati uleiul iar cand acesta s-a incins, puneti feliile de cotlet sa se prajeasca 1-2 minute pe fiecare parte pana devin albicioase. Adaugati condimente, putin ketchup pe fiecare felie si morcovii curatati si taiati felii pe lungime. Adaugati o cana de apa clocotita si dati tava la cuptor, la foc mic, cam o ora.
Scoateti tava, intoarceti cotletele pe cealalta parte, adaugati usturoiul feliat si cateva feliute de peperoni. Daca nu mai este lichid in tava, completati cu 3-4 linguri de apa fierbinte sau supa. Dati din nou tava la cuptor, la foc mediu 15-20 minute, pana ce friptura se rumeneste frumos.
Asezati pe platou friptura si morcovii. decorati cu frunze de patrunjel si feliute de peperoni. Cine doreste, poate servi langa friptura si cativa cartofi natur. Pofta buna.
Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasaCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii