Carnea curatati-o de tendoane,spalati-o si zvantati-o;crestati carnea si presarati-o cu sare si piper.
Curatati si spalati legumele,apoi taiati prazul rondele,iar pe celelalte cubulete.
Puneti legumele la fiert in 2 litri de apa,adaugati dafinul,enibaharul.boabele de piper si sare.
Topiti intr-o tava adanca zaharul si cand se caramelizeaza,adaugati untul,coniacul si 200 ml din zeama in care au fiert legumele.Fierbeti sosul pana se ingroasa.
P[uneti apoi in tava carnea,ungeti-o bine cu sosul din tava.Coaceti la foc mic spre potrivit pana carnea se patrunde bine si se rumeneste frumos deasupra.
Dupa 1 ora de cand ati introdus tava la cuptor,asezati in jurul bucatii de carne legume fierte.
La final scoateti carnea pe un platou si taiati-o felii de 1 cm grosime,iar legumele si sosul ramas in tava treceti-le printr-o sita deasa.
Serviti friptura calda stropita cu sos.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii