Reteta postata pe: 27 mai 2010
Ingrediente
.1,5 kg carne de curcan, .3-4 fire de ceapa, .3-4 catei de usturoi, .2 rosii, .2 ardei grasi, .1 pastarnac, .1/2 lamaie, .150 ml vin alb, .ulei de masline, .oregano, .sare,piper
Dificultate: Redusa | Timp: 2h 15 min
Mod de preparare
Carnea se spala ,se lasa la scurs ,se condimenteaza cu sare si se lasa la rece circa 1 ora .Dupa aceea carnea se stropeste cu ulei de masline si se condimenteaza cu oregano .Se aseaza intr-o tava in care am pus putina apa ,vinul, foile de dafin, frunzela de ceapa rupte in 3-4 bucati,usturoiul taiat, ardeiul taiat si el fasiute, rosiile taiate rondele,feliile de lamaie,fisiile de pastarnac.Se da la cuptor si din cand in cand se stropeste cu zeama din tava. Se lasa sa se rumeneasca bine.Se scoate din cuptor ,se lasa sa se raceasca si apoi se taie felii.Se serveste alaturi de o garnitura si se stropeste cu sosul din tava.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de curcan cu vin la tava" nu uita sa-i faci un
review
Se spala carnea, se zvanta si se condimenteaza cu paprika, concentrat, sare, piper, cimbru, apoi
29 voturi
7 comentarii
2h 15 min
Spalati aripioarele, zvantati-le cu hartie absorbanta si condimentati-le cu un baitz preparat din:
11 voturi
5 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
maria mihalache , 28 mai 2010
Camelia, te rog sa te servesti..............ma bucur ca iti place.Pup!
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 28 mai 2010
Ce-as mai manca si eu niste friptura de curcan de la tine!