autor:

emadina

» » Fripturi

Friptura de curcan/ pui cu paste

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 noiembrie 2009

Ingrediente
500 g carne de curcan, fiarta si taiata fasii, 500 g paste, 250 g suc de rosii proaspat, 2 cepe verzi tocate, usturoi tocat, busuioc, magheran, cimbru, sare, piper, ulei de masline, branza rasa Feta si Cheddar 200 g

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pastele se fierb al dente in 1 l si 1/2 de apa cu sare. Se strecoara. Se pun intr-un vas termorezistent impreuna cu carnea de curcan/pui, condimentele, sucul de rosii, putin ulei si branza rasa. Se da la cuptor pana se rumeneste bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de curcan/ pui cu paste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Delicios

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne de curcan
  • fiarta si taiata fasii
  • 500 g paste
  • 250 g suc de rosii proaspat
  • 2 cepe verzi tocate
  • usturoi tocat
  • busuioc
  • magheran
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • branza rasa Feta si Cheddar 200 g

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicios

Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura de miel la cuptor