autor:

emadina

» » Fripturi

Friptura de curcan/ pui cu paste

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 noiembrie 2009

Ingrediente
500 g carne de curcan, fiarta si taiata fasii, 500 g paste, 250 g suc de rosii proaspat, 2 cepe verzi tocate, usturoi tocat, busuioc, magheran, cimbru, sare, piper, ulei de masline, branza rasa Feta si Cheddar 200 g

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pastele se fierb al dente in 1 l si 1/2 de apa cu sare. Se strecoara. Se pun intr-un vas termorezistent impreuna cu carnea de curcan/pui, condimentele, sucul de rosii, putin ulei si branza rasa. Se da la cuptor pana se rumeneste bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de curcan/ pui cu paste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui pe Sticla

Pui pe Sticla

Se ia puiul se curata, parleste si se spala, se scot maruntaiele si se spala bine inauntru, dupa

27 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Delicios

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne de curcan
  • fiarta si taiata fasii
  • 500 g paste
  • 250 g suc de rosii proaspat
  • 2 cepe verzi tocate
  • usturoi tocat
  • busuioc
  • magheran
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • branza rasa Feta si Cheddar 200 g

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicios

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Gaina cu sos de portocale