Friptura de ficatei

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1Kg.de ficatei
  • 3 cepe
  • o capatina de usturoi
  • un cartof
  • un morcov
  • un pahar de vin alb
  • sare
  • piper
  • o pulpa de pui sau un cotlet de porc.

Mod de preparare

Se pun la fiert legumele cu puiul / porc, intr-o tava de fripura se pun ficateii cu putin ulei la cuptor si se lasa la rumenit circa 15 min, intre timp legumele se fierb astfel ca zeama impreuna cu legumele fierte( la fiert se pune doar cartofulsi morcovul), se vor pune peste ficatei. Ceapa impreuna cu usturoiu se vor pisa si se pun si ele peste ficatei, dupa 10 min se pune si paharul de vin.}. In timpul acestui proces se pune sare, piper si alte ingrediente dupa gust. Pofta buna. Garantat va iesi o fripura delicioasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise