autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura de ficatei

Autor: marius 76 (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 07 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marius 76 (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 07 iunie 2009

Ingrediente
1Kg.de ficatei, 3 cepe, o capatina de usturoi, un cartof, un morcov, un pahar de vin alb, sare, piper, o pulpa de pui sau un cotlet de porc.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pun la fiert legumele cu puiul / porc, intr-o tava de fripura se pun ficateii cu putin ulei la cuptor si se lasa la rumenit circa 15 min, intre timp legumele se fierb astfel ca zeama impreuna cu legumele fierte( la fiert se pune doar cartofulsi morcovul), se vor pune peste ficatei. Ceapa impreuna cu usturoiu se vor pisa si se pun si ele peste ficatei, dupa 10 min se pune si paharul de vin.}. In timpul acestui proces se pune sare, piper si alte ingrediente dupa gust. Pofta buna. Garantat va iesi o fripura delicioasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de ficatei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de porc umpluta cu ficatei, cu garnitura de varza dulce si cartofi

Friptura de porc umpluta cu ficatei, cu garnitura de varza dulce si cartofi

Carnea de porc o filetam cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit, astfel incat sa obtinem o bucata

3 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Fripturi
Pulpe de pui pe sare

Pulpe de pui pe sare

Se parlesc bucatile de carne, se asaza sarea intr-o tava cam de 1 cm grosime si se asaza carnea pe

5 voturi    4 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Piept curcan natur pe gratar