autor:

Camelia Grosu

» » Fripturi

Friptura de gaina la cuptor

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2010

Ingrediente
-1 gaina fiarta, -sare, -piper, -ulei

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Am avut o gaina fiarta pe care am pus-o intr-un vas de Jena si peste care am pus sare si piper. Am amestecat bine si am introdus-o in cuptor pana s-a rumenit. Am servit-o cu garnitura de stevie. A fost un felul doi foarte gustos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de gaina la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
File de curcan in sos de vin spumant

File de curcan in sos de vin spumant

ileul de curcan se unge cu o mixtura de unt, suc de lamaie, sare si un praf de piper. Se infasoara

1 vot    3 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Ceafa la tava alla Claudiu

Ceafa la tava alla Claudiu

Se pregateste marinada( baitul) din ulei, vin, zeama de lamaie, plantele aromate, cimbru sare si

7 voturi    7 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Foarte buna. Am facut pui la rotisor, a fost gustos!

  • lucica mihaila

    lucica mihaila (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

    Gaina batrana face ciorba buna! Ai dreptate. Din carnea de gaina dupa ce a fiert bine se poate face o friptura gustoasa asa ca a ta!

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • -1 gaina fiarta
  • -sare
  • -piper
  • -ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

15 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sosuri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna. Am facut pui la rotisor, a fost gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Piept de pui picant cu spanac