autor:

Brindusa_Aluculesei

» » , , Retete de Pasti, Fripturi, Mancaruri cu carne

Friptura de iepure

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 aprilie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 aprilie 2017

Ingrediente
1 iepure de tara, 200 ml vin, 1 lingurita condimente cu gust de legume, 1/2 lingurita tarhon, 1/2 lingurita usturoi granulat, 4-5 foi de dafin, 1 lingurita sare, 100 ml ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se portioneaza iepurele, se pune intr-o tava, se adauga peste el toate ingredientele,mai sus mentionate, se amesteca si se lasa la macerat peste noapte, dupa care se pune la cuptor la foc potrivit. Din cand in cand, se mai intorc bucatile de carne sa se rumeneasca si sa se patrunda foarte bine. Cand friptura este bine rumenita, se opreste focul si se poate servi cu gogosari in sos si mamaliguta calda.

Sa aveti pofta dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Friptura de iepure cu morcov

Friptura de iepure cu morcov

Carnea de iepure se dezoseaza, se condimenteaza si se pune la fiert in apa si ulei. Cand este aproape

4 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
Friptura de iepure cu varza calita in sampanie si tagliatelle de casa

Friptura de iepure cu varza calita in sampanie si tagliatelle de casa

Carnea de iepure de casa se portioneaza bucati potivite pentru servire si se spala bine in mai multe

8 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 iepure de tara
  • 200 ml vin
  • 1 lingurita condimente cu gust de legume
  • 1/2 lingurita tarhon
  • 1/2 lingurita usturoi granulat
  • 4-5 foi de dafin
  • 1 lingurita sare
  • 100 ml ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

253 voturi    44 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

8 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Pasca fara aluat Pasca fara aluat

Se mixeaza ouale bine, se adauga zaharul, zaharul vanilat. Se mixeaza pana se topeste zaharul, adaugi untul moale-topit, mixezi sa se

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Pasti
Cozonac Cozonac

Mai întâi pregătim maiaua. Într-un bol punem drojdia uscata, 2 linguri de zahar, 2 linguri de faina, 2 linguri de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Oua vopsite de Paste