Autor:
susu (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 01 mai 2016
Ingrediente
1 pulpa de miel, cateva fire de ceapa verde, usturoi verde, usturoi uscat, cimbru romanesc, 1-2 linguri pasta de tomate, 2 cani de vin rosu, vegeta, piper proaspat macinat, curry, boia, condimente pentru miel, ulei de masline, oregano
Dificultate: Redusa | Timp: 2h 30 min
Mod de preparare
Pulpa se cresteaza si se impaneaza cu usturoi. Se face un amestec din ulei, vin , condimente si se maseaza carnea dupa care se pune intr-o punga speciala impreuna cu baitul, usturoiul zdrobit cu lama unui cutin, ceapa si usturoiul verde taiate potrivit, cimbru, si se leaga punga, si se lasa la marinat in frigider pana a doua zi. Se da apoi la cuptor cu tot cu zeama si putina apa cat s-o acopere pe jumatate si spre sfarsit se amesteca sosul cu pasta de rosii. Se stropeste mereu carnea cu soul format in tava.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un
review
Intr-un vas mic (500 ml) punem ingredientele pentru marinada: sare, piper, usturoi zdrobit, sucul
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Carnea o spalam bine in apa rece.
Intr-un vas, punem sarea, piperul, frunzele de leustean si menta
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate