Se spala bine pulpa de miel, apoi se sterge cu prosoape absorbante.
Se spala bine pulpa de miel, apoi se sterge cu prosoape absorbante. Se presara peste pulpa sare, piper si condimente pentru friptura.
Intr-un bol se prepara marinada. Se pune vinul, se amesteca cu boiaua, se adauga piperul boabe, frunzele de menta si oregano si se introduce pulpa in aceasta marinada. Se acopera bolul si se da la rece peste noapte, de preferabil.
Intr-o tava se pune uleiul, se asaza pulpa si se toarna marinada in tava. Se acopera si se da la cuptorul preincalzit la 200 de grade C. Dupa 15-20 de minute, se scoate tava si se adauga morcovul curatat si taiat rondele, ceapa si usturoiul. Se acopera tava si se da din nou la cuptor. Se scoate din cand in cand si se stropeste carnea cu sosul din tava. Cand intra usor furculita in carne, inseamna ca este gata.
Cartofii se spala si se fierb in coaja. Se curata, se taie apoi in patru si se pun intr-un vas de yena uns cu ulei, se condimenteaza cu sare si verdeturi pentru cartofi si se dau la cuptor. Dupa cca 20 de minute se scot si se servesc alaturi de friptura de miel.
Pofta buna sa aveti!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii